Ημερίδα από τον Ηρόδοτο στις 30/05, για "Σχέση γονέων-προπονητών-αθλητών".


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνει ο Ηρόδοτος, την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00, στο κλειστό "Μ.Μερκούρη", με ομιλητή τον αθλητικό ψυχολόγο και παιδαγωγό κ.Ν.Γεωργιάδη.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αλικαρνασσού:

Σχέση γονέων-προπονητών-αθλητών

"Ο ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, προσκαλεί γονείς, αθλητές και φίλους, την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00, στο κλειστό "Μ.Μερκούρη", στην ομιλία του αθλητικού ψυχολόγου και παιδαγωγού κ.Ν.Γεωργιάδη με θέμα "Σχέση γονέων-προπονητών-αθλητών".

Ένα διαχρονικό θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, που αφορά όλους τους γονείς αθλητών, ανεξαρτήτου αθλήματος.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι διδάκτωρ με πολυετείς σπουδές στην Αμερική στο University of Illinois-Chicago, ειδικός αθλητικός ψυχολόγος, ασχολείται με την ψυχοκινητική υποστήριξη παιδιών, εφήβων και αθλητών ,την συμβουλευτική γονέων και προπονητών και ως σύμβουλος επαγγελματικού και εκπαιδευτικού προσανατολισμού μέσω του αθλητισμού, με τεράστια , επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλους συλλόγους.. 

Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές, που είχε υπό την επίβλεψη του στην εθνική ομάδα στίβου της Αμερικής".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.