Video | Τα τελευταία λεπτά του κρητικού ντέρμπι.


Το kritikobasket.gr, κατέγραψε τα τρία τελευταία λεπτά του Κρητικού ντέρμπι της Β΄Εθνικής, στα "Δυο Αοράκια', ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη, όπου αποτυπώνεται, το πάθος , η ένταση και η θέληση για την νίκη.Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


To ΄Ηράκλειο΄ έχασε για πρώτη φορά φέτος στα ΄Δύο Αοράκια΄ και μαζί την μοναξιά στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. Δείτε την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την απόρθητη έως χθες, έδρα του, έτσι ηττήθηκε από την ομάδα του Εργοτέλη με 70-74.

Η συνέχεια επιφυλάσσει δύο μεγάλα ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο.Το μεγάλο ματς της επόμενης αγωνιστικής θα γίνει στη Νέα Σμύρνη με τον ισχυρό Πανιώνιο, ενώ την επόμενη θα υποδεχτεί στα ΄Δύο Αοράκια΄ την φιλόδοξη ομάδα του Αμύντα.

Από την άλλη, ευφορία και πίστη για παραμονή στον Εργοτέλη μετά την 2η συνεχόμενη νίκη και πλέον απομένουν ακόμα τέσσερις ΄τελικοί΄. 

Μετά από το θεωρητικά εύκολο εντός έδρας απέναντι στον Ίκαρο, το πιο κρίσιμο ματς θα είναι αυτό στο Αγ. Δημήτριο απέναντι στην ομάδα του Κρόνου.



Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.