Πρώτος ο Ηρόδοτος, αποκλείστηκε η ΑΕ Πλατανια. (photos).


Ξέροντας ότι ο ΟΦΗ είχε “περάσει” από τα Χανιά, η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, εκτός έδρας με τον Ηρόδοτο, ήταν μονόδρομος για την Αθλητική Ένωση Πλατανιά, που προσπάθησε να την πετύχει, όμως... κόλλησε στις τελευταίες επιθέσεις και έτσι γνώρισε ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Μετά από ένα αμφίρροπο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχες άρχισαν καλύτερα στην επανάληψη και έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 16 πόντους.

Όμως η Α.Ε. Πλατανιά δεν “παραδόθηκε” και παρότι έπαιζε χωρίς 2 βασικές της παίκτριες (η Ζ. Καρδαμάκη τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του β' μέρους, ενώ με 5οφάουλ απο-
βλήθηκε στο 34' η Στυλιανουδάκη) έκανε δυο σερί, αρχικά 10-0 και στην 4η περίοδο 9-0, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 37-40 στο 38'. 

Όμως στις επόμενες επιθέσεις έχασε θεωρητικά εύκολα καλάθια (είχε τρία άστοχα λέι απ) κάτι που δε συνέβη με τον Ηρόδοτο, που έκανε... ανατροπή στην ανατροπή και τελικά πήρε αυτός το ροζ φύλλο.

Ηρόδοτος-Α.Ε. Πλατανιά 47-42
Δεκάλεπτα: 12-8, 23-17 (ημιχρ.), 33-27, 47-42

Α. Ε. Πλατανιά (Εμμ. Σταματάκης): Γιαλούρη, Μ. Γουμενάκη 3, Αν. Γουμενάκη 11, Γεραιουδάκη, Ζ. Καρδαμάκη 6, Ι. Καρδαμάκη 7, Στυλιανουδάκη 12 (2), Μακριδάκη 3 (1)Ι.
Περογιάννη.




Φωτορεπορταζ:



Δημοσιεύτηκε από Kritikobasket στις Τρίτη, 5 Απριλίου 2016






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.