Ηράκλειο | Φιλοξένησε τον Αμύντα-Ράλλης : 'Γεμίστε το!!".


Το Ηράκλειο έκανε πράξη αυτό που είχε ανακοινώσει στην αρχή της εβδομάδας και επιφύλαξε μια καθ όλα Κρητική φιλοξενία του Αμύντα, "στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και της φιλοξενίας που χαρακτηρίζει εμάς τους Κρητικούς", όπως ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ όπως γνωστοποίησαν στον  προπονητή τους οι Κουπίδης, Λιανός, Παπαδάκης όλοι θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη, στο ντέρμπι ανόδου.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Ηρακλείου, μαζί με του Αμύντα,  δείπνησαν όλοι στο "tennis club" στην Δ.Μποφώρ (καθώς η αποστολή του Αμύντα είχε φτάσει από χθες 23/04 το πρωί) και η σχετική φωτογραφία που "ανέβασε" η σελίδα facebook, της Κρητικής ομάδας, δείχνει ξεκάθαρα το κλίμα που επικράτησε μεταξύ τους.

Αγωνιστικά τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, το Ηράκλειο πλέον δεν βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την άνοδο και αυτό θα συμβεί αν καλύψει και την διαφορά που είχε χάσει από τον Αμύντα εκτός έδρας (84-72), ήτοι αν κερδίσει με 12+ πόντους την Κυριακή.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε γράψει ότι δύσκολα να παίξει ο Κουπίδης, πρόβλημα προέκυψε και με τον Λιανό όπως και με τον Παπαδάκη, όμως ο κόουτς της Κρητικής ομάδας έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την απάντηση και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τα ΄Δύο Αοράκια΄: 

"Το πόδι του Θέμη, ο ώμος του Μύρωνα, το σκίσιμο στον προσαγωγό του Γιάννη. Για εσάς μπορεί να είναι ανατριχιαστικό το θέαμα, για μένα είναι συγκλονιστικό επειδή ξέρω ότι και οι τρεις, μαζί με τον Δημήτρη, παίζουν και θα παίξουν με δική τους ευθύνη.. Για τους συμπαίκτες τους, για την ΟΜΑΔΑ, για την πόλη μας.. 
Σας περιμένουμε, το αξίζουν όλα τα παιδιά. 
Πάμε για αυτό που στο ξεκίνημα φάνταζε ως ακατόρθωτο.. 
Γεμίστε το!! "



Τα θέματα του Ηρακλείου  είναι μια προσφορά

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.