Στα "πιτς" ο Θ.Κουπίδης εν όψει Πανιώνιου.


Το Ηράκλειο, θα πάει στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Ν.Σμύρνη, χωρίς το μεγάλο του επιθετικό όπλο, τον Θ.Κουπίδη, καθώς στα τελευταία λεπτά του τοπικού ντέρμπι με τον Εργοτέλη, υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής (χωρίς κόσμο), ενώ γίνεται αγώνας δρόμου, να δώσει το παρόν με Αμύντα.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, του Β.Ράλλη, έφυγε εσπευσμένα για την Αθήνα, προκειμένου να κάνει θεραπείες και να επιστρέψει το συντομότερο.

Αντίθετα ο Καραδολάμης παρά το σοβαρό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί δυο μήνες τώρα, θα "σφίξει τα δόντια" και θα δώσει κανονικά το παρόν.

Από σήμερα ξεκινά και η προετοιμασία του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, με τον Β.Ράλλη, να ξεκαθαρίζει ότι δεν αλλάζει ο στόχος, μετά την ήττα με τον Εργοτέλη και να συμπληρώνει ότι "πάμε για το διπλό στην Αθήνα, καθώς νίκη επί του Πανιωνίου, εξασφαλίζει στην ομάδα μου, μια από τις δυο πρώτες θέσεις".

Να θυμίσουμε ότι παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς η ΕΟΚ, ανακοίνωσε την τιμωρία των "κυανέρυθρων":

Αναλυτικά

"Ο αγώνας Πανιώνιος ΓΣΣ – Ηράκλειο ΟΑΑ της 17/04/2016, για την 27η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος), θα τελεσθεί επίσης χωρίς φιλάθλους, μετά την υπ΄αριθ. 716/01-04-2016 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ..

 Και στις δύο περιπτώσεις δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)".





Τα θέματα του Ηρακλείου  είναι μια προσφορά


ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.