Τίτλοι τέλους, για Ηρόδοτο και ΟΑ Χανίων (Γυναίκες).


Αδοξο θα είναι τελικά το φινάλε της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για την ομάδα μπάσκετ του Ηροδότου,στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής , καθώς όπως αποφάσισαν οι άνθρωποι της ομάδας  να μην ταξιδέψει η αποστολή στη Θήβα για το ματς με τον Κάδμο την Κυριακή.

Αυτό σημαίνει αυτόματα δεύτερο μηδενισμό για τους "κυανόλευκους" και αποβολή τους από το πρωτάθλημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ηρόδοτος δεν είχε ταξιδέψει στην Κω για το ματς με τον Ιπποκράτη την 22η αγωνιστική και με βάση τους κανονισμούς της ΕΟΚ δεύτερη μη προσέλευση ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος σημαίνει αυτόματα την αποβολή της.

Τα "σύννεφα' για την ομάδα της Αλικαρνασσού, είχαν μαζευτεί εδώ και καιρό τώρα και το θέμα "επιδεινώθηκε", με αποχώρηση παικτών και τιμωρία ενός αθλητή.

Και η γυναικεία ομάδα του ΟΑΧ, που "καταδικάστηκε σε υποβιβασμό, δεν ολοκληρώνει την φετινή της πορεία, καθώς όπως δήλωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, δεν κατεβαίνει στον Κυριακάτικο αγώνα Έσπερος ΑΟΠΑ - ΟΑ Χανίων.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της μηδενίζει τα σωματεία ΟΑΧ και Ηρόδοτο, που του χρόνου θα αγωνίζονται στα τοπικά της ΕΚΑΣΚ, με μηδενισμό και -1 βαθμό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του σωματείου ΑΟΝΑ Ηρόδοτος της 10/4/2016 για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΕΣ Κάδμος με σκορ 20 -0.

Mετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΟΑ Χανίων στον αγώνα Έσπερος ΑΟΠΑ - ΟΑ Χανίων της 10/04/2016 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Έσπερος ΑΟΠΑ με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και της Α2 Γυναικών τα σωματεία ΑΟΝΑ Ηρόδοτος και ΟΑ Χανίων εκτός από το μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός βαθμού από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2015-16 και ενός βαθμού από το βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016-17 (άρθρο 7)".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.