Ευχαριστεί το Ηράκλειο για την φιλοξενία ο Αμύντας.


Η ομάδα του Αμύντα, εξέδωσε  ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Ηρακλείου  για τη φιλοξενία τους και την ομαλή εξέλιξη του μεταξύ τους αγώνα στα Δύο Αοράκια, παρά την κρισιμότητά του. 

Θυμίζουμε πως ο Αμύντας δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να τερματιστεί το αήττητο σερί που είχε στα τελευταία δέκα παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.
"Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος Ζούπας Άγγελος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ηρακλείου για την άψογη και φιλόξενη συμπεριφορά τους προς την αποστολή της ομάδας μας, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του κρίσιμου αγώνα που δώσαμε την Κυριακή 24 Απριλίου, με την ομάδα του Ηρακλείου, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δυο ομάδες, θέλουμε να τονίσουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το νόημα του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις".

Μετά τιμής
ο Πρόεδρος                                         ο Γεν. Γραμματέας
Α. ΖΟΥΠΑΣ                                            Ι. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.