Αυλαία με κέρδος τους "μικρούς", το Ρέθυμνο Cretan Kings.


Η διαφορά εμπειρίας και δυναμικότητας δεν άφηνε περιθώρια ανατροπής των προγνωστικών και ο Ολυμπιακός τα επιβεβαίωσε εμφατικά στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο ΣΕΦ με αντίπαλο το Ρέθυμνο Cretan Kings (95-59).

Ο Ολυμπιακός με την σημερινή νίκη κατέκτησε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέϊ οφ. 

Εκεί όπου θα βρίσκεται και το Ρέθυμνο. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά  αντιμέτωπες για τον πρώτο γύρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ανέβασαν τη διαφορά από το ξεκίνημα (24-6 στο 8') ωστόσο στη δεύτερη περίοδο το Ρέθυμνο με ένα ξέσπασμα την έριξε σε μονοψήφια επίπεδα και πήγε στα αποδυτήρια στο -7 (44-37).

Ο Ολυμπιακός ωστόσο ήταν ασταμάτητος στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους σκορ 32-8 έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην τελική του επικράτηση.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο σε όλους τους παίκτες του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, να ρίχνει στην "μάχη" και τους 5 Ρεθυμνιώτες που είχε στην αποστολή, με τον 16χρονο Δημήτρη Τζαγκαράκη να παίρνει το "βάπτισμα του πυρός" και να αποδεικνύει ότι στην ομάδα γίνεται δουλειά σε βάθος.

Μάλιστα, ο Θεοδωρίδης σε 15 λεπτά είχε 1 πόντο, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ο Παναρετάκης 4 πόντους και 1 ριμπάουντ, ο Πατάτας 1 κλέψιμο και ο Τζαγκαράκης 1 ριμπάουντ. 

Πρώτος σκόρερ για το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν ο Στόουν με 15 πόντους.

Πλέον, το Ρέθυμνο Cretan Kings, επικεντρώνεται στα πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας την σειρά των αγώνων την ερχόμενη Τετάρτη (17.30) στο ΣΕΦ.






Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:






GameCenter

Βαθμολογικοί πίνακες
ανά αγωνιστική

Αποτελέσματα

Πρόγραμμα αγώνων
ανά ημέρα

όλων των κατηγοριών και ομίλων
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.