Κ.Σδράκας | "Μας πίκρανε το φινάλε".


Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων κ.Κώστας Σδράκας, μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, δήλωσε την πίκρα του για το φινάλε στην Γ΄Εθνική, καθώς σαν ομάδα υπήρχαν προσδοκίες.
Για το ματς με τον Ιπποκράτη Κω: 
Δεν αντέχει κριτικής το ματς με την Κω. Έπαιξε ρόλο το ταξίδι. Ήμασταν λίγοι. Οι ψηλοί μας δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν απέναντι στον Χαρίση. Στην Κω ήθελαν πολύ την νίκη. Κάποια παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής. Δείξανε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, όπως ο Γκιούλης και ο Ζανιδάκης.

Ένα γενικότερο συμπέρασμα της φετινής χρονιάς: 
Εμείς κάναμε λάθη για να πέσουμε. Φταίμε εμείς που δεν κερδίσαμε τον Ηλυσιακό και την Λαμία. Δεν ήμασταν έτοιμοι για πολλούς λόγους. Είχαμε τραυματισμούς πολλούς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πριν τα κρίσιμα ματς της ομάδας μας. Πιστεύω ότι χωρίς τραυματισμούς και αν παίρναμε κάποιες άλλες αποφάσεις σαν ομάδα, θα είχαμε άλλη τύχη. Μας πίκρανε πολύ το φινάλε. Είχαμε προσδοκίες σαν ομάδα και έπρεπε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.