Kritikobasket.gr | Σας ευχαριστούμε!!


Ξεπέρασε τον στόχο και... κάθε προσδοκία , η ιστοσελίδα μας από τον Μάιο του 2010, που ξεκίνησε καθώς με υπερηφάνεια φτάνουμε στα 3.000.000 αναγνώστες.Σας ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 3.000.000 κλικ, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για το αποτέλεσμα ,καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της υπέροχης διαδρομής μας.

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον καθένα ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί, παρά τις  απίστευτα δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίσαμε, η στήριξή σας για το έργο και την προσφορά μας που μας έδωσαν δύναμη για τη συνέχεια.  

Καταλαβαίνουμε ότι για να απολαμβάνετε εσείς ως αναγνώστες μια τέτοια ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα επί έξι χρόνια, αυτό προϋποθέτει σκληρή καθημερινή δουλειά από μέρους μας, και φροντίδα από εμάς ώστε η ενημέρωση να φτάνει γρήγορα στα μάτια σας.

Η δύναμη των πολλών τα καταφέρνει!





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.