Πεδιάδα | "Εκπληρώσαμε τους στόχους μας"- ευχαριστίες-Μ.Κανάκης Τ.σύμβουλος.


Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε όλα τα τμήματα, η ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει απολογισμό της φετινής περιόδου, στα τμήματά της, τους μελλοντικούς στόχους, ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει χορηγούς και θεσμούς, ενώ τελειώνοντας,ανακοινώνει τον νέο ρόλο του Μ.Κανάκη-Χ.Μαυρόπουλου.

Η ανακοίνωση της Πεδιάδας.

Η ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα τμήματα Παιδικο1,2-Εφηβικό-Ανδρικό. Με τους Παμπαίδες και Τζούνιορ να συνεχίζουν ,και να ακολουθούν. 

Τα τμήματα μας και ιδιαίτερα το ΠΑΙΔΙΚΟ 1 είχε συμμετοχή στο FINAL FOUR όπου κατέκτησε τη 4η θέση,το ΑΝΔΡΙΚΟ μας συμμετείχε επίσης στο FINAL FOUR όπου επίσης κατέκτησε την 4η θέση.

Τα τμήματα μας λόγω συγκυριών (απώλειες,τραυματισμοί)δεν κατέκτησαν μια καλύτερη θέση ,όμως είμαστε μέσα στους στόχους μας,και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Η ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ στηρίζετε μόνο στα παιδιά της ,και οι στόχοι μας κάθε χρόνο είναι συνάρτηση αυτών και των δυνατοτήτων τους.

Είμαστε ομάδα που κάνει σταθερά βήματα ,και δεν θέλουμε να έχουμε ομάδα ΑΝΣΑΣΕΡ.
Πίσω από όλα αυτά υπάρχει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ η οποία με τον καθημερινό της αγώνα λύνει όσο το δυνατό περισσότερα προβλήματα προκύπτουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και μετά .

Μαζι μας έχουμε μια προπονητική ομάδα η οποία σμιλεύει το μυαλό και το σώμα των αθλητών μας για το άθλημα .

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους γονείς και οπαδούς μας που κάθε Σαββατοκύριακο μας ενισχύουν στις αποστολές των τμημάτων στις πόλεις που αγωνίζονται.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους χορηγού μας 
.WATERCITY. κ Πλευρακη Μηνα
.ROBIN HOOD.κ Σταυρακκη Μανωλη
.COSMOS .κ Κασσαβέτη Μανό 
.ΑΡΧΕΤΥΠΟ .κ Μπουνακη Μανωλη
.ΧΡΩΜΑΤΟΕΠΙΛΟΓΕΣ.κ Τζανακη Νίκο
.ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ.μας .Φουτζοπουλος Θοδωρής (ημερολόγια ,κλπ).
.LAUNDRY.κ Χονδρακη Γιώργο 
.BELVEDERE HOTEL τη Διεύθυνση και ιδιοκτήτη 
.
Τέλος ευχαριστούμε την ΕΚΑΣΚ όπως και τους Διαιτητές κ Κριτές για τη βοήθεια τους,και ευχόμαστε ένα ανταγωνιστικό νέο πρωτάθλημα .

Όπως γνωρίζετε ο κ Μιχάλης Κανάκης τερμάτισε την προπονητική του καριέρα φέτος,και πλέον θα είναι μαζί μας από τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου.

Τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Χρήστος Μαυρόπουλος ο οποίος θα έχει το Εφηβικό και Ανδρικό μας.

Τα τμήματα μας είναι στη μεταβατική περίοδο ήδη ,και έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους για το επόμενο πρωτάθλημα ".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.