Κύδων και Πρωτέας Βούλας, και στους παίδες την Κυριακή.


Σημαντική πρωτοβουλία από την Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, η οποία ήρθε σε συνεννόηση με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας για τη διεξαγωγή τριών αγώνων Παίδων, στο περιθώριο του ματς των ανδρικών ομάδων των δύο συλλόγων για τη Γ' Εθνική κατηγορία που θα γίνει την Κυριακή (3/4) στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.


Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων συμφώνησε με τον Πρωτέα Βούλας να γίνουν τρία φιλικά ματς παίδων. Στα δύο από αυτά, θα αναμετρηθούν ο Κύδωνας Χανίων με τον Πρωτέα Βούλας και στο τρίτο, ο Α.Ο.Ακρωτηρίου με τον Πρωτέα, αφού το μπάσκετ του Κύδωνα επιθυμεί να υπάρχει ανάπτυξη στις υποδομές, σε όλα τα παιδιά της πόλης που ασχολούνται με το άθλημα.

Η αποστολή του Πρωτέα Βούλας (άνδρες και παίδες) θα αφιχθεί στα Χανιά, το Σάββατο (2/4) το πρωί και στις 11:00 η ώρα το παιδικό του θα αναμετρηθεί στο κλειστό γυμναστήριο στο Καμπάνι, με τον Α.Ο.Ακρωτηρίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παίξουν ο Κύδωνας Χανίων με τον Πρωτέα, είτε στην Σούδα, είτε στο κλειστό του ΕΑΚ Χανίων (τις επόμενες μέρες θα διευκρινιστούν η έδρα και η ακριβής ώρα).

Το "μενού" των αναμετρήσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (3/4) στις 14:00, με τον Κύδωνα Χανίων να αντιμετωπίζει σε επίπεδο Παίδων και πάλι, τον Πρωτέα Βούλας στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, σε ματς που θα αποτελέσει το "πρόγευμα" της αναμέτρησης των ανδρών που θα γίνει στις 17:00 της ίδιας μέρας.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.