Ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του Σκουρτόπουλου, ο Η.Θεοδωρίδης.


Όπως μας είχε δηλώσει στο final four παίδων, πατήστε εδώ , ο Θ.Σκουρτόπουλος,  φαίνεται πως ο νεαρός Ηρακλειώτης, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Α1 και  "εξαργυρώνει" με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες της ομάδας,  καθώς στο χθεσινό ματς (19/01),  με την ΑΕΚ, αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Ηρακλειώτης αθλητής, που αγωνίζεται ως δανεικός από το Ηράκλειο, αγωνίστηκε , σύμφωνα με την επίσημη στατιστική της ΕΣΑΚΕ για 18:38',  βασικός στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας ουσιαστική αμυντική προσφορά.

Αυτό που απομένει πλέον για τον 19χρονο, γκαρντ, είναι η παρουσία του, στις βασικές στατιστικές κατηγορίες της ομάδας, όπως στο σκοράρισμα , ασίστ, κλεψίματα.

Αυτό όμως δεν αποτελεί αποκλειστικό θέμα του ταλαντούχου γκαρντ, άλλα και του προπονητικού τιμ που οφείλει να τον διατηρεί στο υψηλότερο επίπεδο, για να ανταποκριθεί.

Και ο έμπειρος προπονητής του έχει ζητήσει αυτό ακριβώς από τους συνεργάτες του, που ευελπιστούν να αναδείξουν την φετινή σεζόν το νεαρό παίκτη.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.