Θ.Σκουρτόπουλος | Κέρδος ο Ηλίας Θεοδωρίδης.


Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟ ,αλλα και κρίσιμο το ματς με τον Αρκαδικό, που έρχεται.Δηλώσεις Ηλία Θεοδωρίδη.
Θανάσης Σκουρτόπουλος: 
«Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο μόνο κέρδος θα μπορούσαμε να έχουμε. Αντιμετωπίζαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είχαμε αρκετά προβλήματα. Ο Ντελινικάιτις και ο Γιαννόπουλος κατάφεραν μόλις χθες να προπονηθούν λόγω ίωσης, ενώ ο Σάφτενααρ σήμερα είχε μια έντονη αδιαθεσία με εμετούς. 
Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε για τον τελικό που έχουμε μπροστά μας κόντρα στον Αρκαδικό. Προσπαθήσαμε να επιβάλουμε ένα γρήγορο ρυθμό στο ματς. Κάποιες φορές το πετύχαμε και βρήκαμε ανοιχτά σουτ και κάποιες όχι. Το καλό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά. Κέρδος μας από αυτό το παιχνίδι ήταν και ο Ηλίας Θεοδωρίδης».

Ηλίας Θεοδωρίδης: 

«Όταν παίζεις με ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως θα έχεις δύσκολο έργο. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. 
Κρατάμε τα θετικά από αυτό το ματς, αλλά και τα λάθη τα οποία θέλουμε να διορθώσουμε μέσω της προπόνησης. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό κόντρα στον Αρκαδικό. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


Πηγη εικόνων : "Athena Tanatzi".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.