Στα Χανιά,σε λαμπρή εκδήλωση, έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΚΑΚ (Φώτο)..


Την Παρασκευή 29/1/2016 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Salle – Live Stage» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Μια εκδήλωση που έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν. 

Ήταν η πρώτη φορά που ο Σύνδεσμος διοργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση στα Χανιά και το εγχείρημα – αν κρίνουμε απ’ τη συμμετοχή του κόσμου και το τρελό κέφι που επικράτησε - ήταν απολύτως επιτυχές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν δυο διαιτητές που αποχώρησαν πρόσφατα τη ενεργό διαιτησία και που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο Σύνδεσμο μας, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό τρόπο. 

Είναι οι κ.κ. Γιώργος Μπορμπαντωνάκης και Γιάννης Μαρνελάκης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη διαιτητική τους καριέρα τη σεζόν (2013-14). Ο πρώτος παρέμεινε ενεργός διαιτητής για 20 χρόνια (18 απ’ αυτά ως αξιολογημένος στις εθνικές κατηγορίες) και διακρινόταν πάντα ως η ψυχή της παρέας των διαιτητών, κερδίζοντας παράλληλα τη συμπάθεια όσων τον γνώριζαν σε παιχνίδια εντός κι εκτός Κρήτης. 

Ο δεύτερος, πάντοτε μετρημένος και διακριτικός στα παιχνίδια του, δε δημιούργησε ποτέ προβλήματα ή διενέξεις, ενώ αποτέλεσε το βασικό πυλώνα τις οικονομικής διαχείρισης του Συνδέσμου μας για 10 συναπτά έτη, διατηρώντας τη θέση του ταμία απ’ το 2004 έως το 2014.

Μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, προβλήθηκε βίντεο απ’ όλη τη σταδιοδρομία των τιμώμενων, τόσο ως διαιτητές μπάσκετ, όσο κι απ’ τις δράσεις τους στον Σύνδεσμο. Επίσης, απονεμήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων κο Μανόλη Αδοντάκη, τα πτυχία στους δόκιμους διαιτητές που αποφοίτησαν από τη σχολή διαιτησίας καλαθοσφαίρισης που διοργανώθηκε το 2015.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την οικογένεια του β’ αντιπροέδρου κου Νώντα Χριστινάκη για την ευγενική παραχώρηση του ξενοδοχείου τους “Nontas Hotel”, όπου φιλοξενήθηκαν δωρεάν όλοι οι καλεσμένοι μας που μετέβησαν στα Χανιά, για την εκδήλωση. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ερατώ Γράμψα για τη δωρεάν φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, τους χορηγούς που μας παρείχαν δώρα τα οποία κληρώσαμε αντί φλουριού και τέλος όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλο τον «μπασκετικό κόσμο» της Κρήτης να έχει μια καλή χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη, αθλητικό πνεύμα, χωρίς κρούσματα βίας εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Την Παρασκευή 29/1/2016 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Salle – Live Stage» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Μια εκδήλωση που έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν. Ήταν η πρώτη φορά που ο Σύνδεσμος διοργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση στα Χανιά και το εγχείρημα – αν κρίνουμε απ’ τη συμμετοχή του κόσμου και το τρελό κέφι που επικράτησε - ήταν απολύτως επιτυχές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν δυο διαιτητές που αποχώρησαν πρόσφατα τη ενεργό διαιτησία και που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο Σύνδεσμο μας, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό τρόπο. Είναι οι κ.κ. Γιώργος Μπορμπαντωνάκης και Γιάννης Μαρνελάκης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη διαιτητική τους καριέρα τη σεζόν (2013-14). Ο πρώτος παρέμεινε ενεργός διαιτητής για 20 χρόνια (18 απ’ αυτά ως αξιολογημένος στις εθνικές κατηγορίες) και διακρινόταν πάντα ως η ψυχή της παρέας των διαιτητών, κερδίζοντας παράλληλα τη συμπάθεια όσων τον γνώριζαν σε παιχνίδια εντός κι εκτός Κρήτης. Ο δεύτερος, πάντοτε μετρημένος και διακριτικός στα παιχνίδια του, δε δημιούργησε ποτέ προβλήματα ή διενέξεις, ενώ αποτέλεσε το βασικό πυλώνα τις οικονομικής διαχείρισης του Συνδέσμου μας για 10 συναπτά έτη, διατηρώντας τη θέση του ταμία απ’ το 2004 έως το 2014.

Μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, προβλήθηκε βίντεο απ’ όλη τη σταδιοδρομία των τιμώμενων, τόσο ως διαιτητές μπάσκετ, όσο κι απ’ τις δράσεις τους στον Σύνδεσμο. Επίσης, απονεμήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων κο Μανόλη Αδοντάκη, τα πτυχία στους δόκιμους διαιτητές που αποφοίτησαν από τη σχολή διαιτησίας καλαθοσφαίρισης που διοργανώθηκε το 2015.

          Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την οικογένεια του β’ αντιπροέδρου κου Νώντα Χριστινάκη για την ευγενική παραχώρηση του ξενοδοχείου τους “Nontas Hotel”, όπου φιλοξενήθηκαν δωρεάν όλοι οι καλεσμένοι μας που μετέβησαν στα Χανιά, για την εκδήλωση. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ερατώ Γράμψα για τη δωρεάν φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, τους χορηγούς που μας παρείχαν δώρα τα οποία κληρώσαμε αντί φλουριού και τέλος όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλο τον «μπασκετικό κόσμο» της Κρήτης να έχει μια καλή χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη, αθλητικό πνεύμα, χωρίς κρούσματα βίας εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.΄




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.