Εργο...τέλεια νίκη και ..μισή πρόκριση, για το παιδικό του Εργοτέλη.


Η ψυχή και το πάθος αλλα και το μέταλλο που διαθέτει ο Εργοτέλης, εχει... μεταδοθεί, σε όλα τα τμήματα και το παιδικό τμήμα του αρνείται...να καταθέσει τα όπλα, καθώς επικράτησε στο ΒΑΚ, επι του πρωτοπόρου ΟΦΗ και "αγκαλιάζει" την πρόκριση στην τελική φάση.

Οι "κιτρινόμαυροι", βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, καθώς η ποιοτική ομάδα του ΟΦΗ, βρέθηκε να προηγείται με έξι πόντους (27-21 και 43-37).

Στην τελευταία περίοδο όμως οι παίκτες του Α.Πινακουλάκη, φάνηκε πως είχε ..πολυ γκάζι για να φορτσάρει και με επί μέρους σκορ 12-21, αρχικά ισοφάρισε κι εχοντας αποκτήσει ψυχολογία νικητή, εκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε την μεγάλη νίκη.

Το δίδυμο Τερζάκη, Μανιαδή Α. ήταν το κορυφαίο απο τους νικητές, με τον δεύτερο να δίνει..εξαιρετική παράσταση, ενώ στην εξίσωση μπήκε και ο Μαματζάκης του ΟΦΗ.

Με αυτην την νίκη άλλαξαν τα δεδομένα για την κατάκτηση της 2ης και 3ης προνομιούχας θέσης, που θα ακολουθήσουν τον ΟΦΗ και τον νικητή μπαράζ της Β΄κατηγορίας,με τον Εργοτέλη να εχει τον πρώτο λόγο.


ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  55-58
Δεκάλεπτα: 11-13, 27-21 (ημίχ.),43-37, 55-58.

ΟΦΗ(Καρλάφτης-Κόκκινος): Ερωτοκριτάκης, Γαλανάκης 7(1), Καλλέργης 2, Μαματζάκης 20, Λαγουδάκης, Μπαντουβεράκης, Αναστασάκης, Πετροσιάν 9, Βλαχάκης 11(1), Ψαρίδης, Καμπάκας.
Εργοτέλης(Πινακουλάκης): Μέτα 9(1), Ξενάκης 7(1), Θεοδωρομανωλάκης, Μανουσάκης Μ. 5, Τερζάκης 13(1), Καραταράκης, Μανιαδής Α. 20(1), Κουκιαδάκης, Φουντουλάκης, Κεφαλογιάννης 4, Μανιαδής Σ., Μανουσάκης Ε.





Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.