Πρώτο και καλύτερο το παιδικό του ΟΦΗ.


Η ομάδα του Μάνου Καρλάφτη, επικράτησε στην Αλικαρνασσό,  του Ηρόδοτου με 34-69 και με ρεκόρ 15-3 τερμάτισαν στην πρώτη θέση παίρνοντας το πρώτο απο τα εισιτήρια για το Final 4 Παίδων Κρήτης.

Οπως συνεχίζει στο ρεπορτάζ της η ομάδα του ΟΦΗ:

Στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική περίοδο, η ομάδα του Μάνου Καρλάφτη, με αντίπαλο την ομάδα του Ηροδότου πήρε εύκολα τη νίκη (34-69) και φτάνοντας το ρεκόρ των 15 νικών και 3 ητών στη περίοδο, κατέκτησε πανάξια την πρώτη θέση της  Παίδων της ΕΚΑΣΚ. 

Τώρα το μυαλό όλων στρέφεται στο FINAL 4, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις αρχές του Μάρτη.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ανδρογέα, Πεδιάδα, που αμφότεροι κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις των ομίλων τους στη Β κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ. Ο νικητής από διπλό αγώνα μπαράζ μεταξύ τους θα είναι ο αντίπαλος τους ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό. Ο άλλος ημιτελικός θα γίνει μεταξύ των ομάδων του Εργοτέλη και του ΑΓΟΡ. 

Ο ΟΦΗ συγχαίρει τις ομάδες που θα τον συνοδεύσουν στο FINAL 4, και ελπίζει να γίνουν 4 καλοί αγώνες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και αντάξιοι του μπάσκετ που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν οι ομάδες, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-Ο.Φ.Η. 34-69





Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.