Στο final four παίδων η Πεδιάδα.


Ιστορικές στιγμές ζει η Χερσόνησος, που βλέπει, το καμάρι της το παιδικό μπάσκετ της Πεδιάδας, να ξεπερνά όλα τα εμπόδια και να εξασφαλίζει εκτός από την άνοδο και την συμμετοχή της στο  final four παίδων, επικρατώντας στο μπαράζ, του Ανδρογέα με 68-43.

Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στο κλειστό της Αλικαρνασσού, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, που ξεπέρασαν τους στόχους τους κατά πολύ, καθώς έχουν κερδίσει την άνοδό τους στα "σαλόνια", της πρώτης κατηγορίας παίδων.

Στον αγώνα διαβάθμισης, στο ποια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Β κατηγορία στο  final four, οι δυο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς τους χώριζε ένα καλάθι (14-12).

Οι παίδες του Δημήτρη Περυσινάκη στην δεύτερη περίοδο, ανέβασαν, στροφές και με τους Ρασιδάκη, Αναγνωτσάκη, Στεβοβιτς, οδηγούς, έχτισαν διαφορά νίκης στο ημίχρονο που (31-23), που την διεύρυναν στο δεύτερο μέρος.

Να τονιστεί ότι με την Πεδιάδα δεν αγωνίστηκαν οι Σταυρακακης Κ. και Βολιτακης, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, μετά από τραυματισμούς και προφυλάχτηκαν ενόψει final four.

Από την άλλη μόνο εύγε αξίζουν στην καθ όλα αξιόμαχη ομάδα του Ανδρογέα, η οποία χτίστηκε τα τελευταία χρόνια και βήμα , βήμα με σωστό και μεθοδικό προγραμματισμό, εξελίσσει άψογα τα τμήματά του .

Στο χθεσινό μπαράζ, είχε κορυφαίους τους Τζανόπουλο, Μπαγλάνη.

ΠΕΔΙΑΔΑ -ΑΝΡΟΓΕΑΣ 68-43  
Δεκαλεπτα:  14-12, 31-23(ημίχ.), 50-33, 68-43

ΠΕΔΙΑΔΑ (Περυσινάκης Δ.):  Ανυφαντακης 4, Ρασιδακης 18,  Σταυρακακης Γ 1,  Μηλαθιανακης 13(3),  Περυσινακης, Σμαραγδακης, Μαρινος 2  Στεβοβιτς 12 Κοτση 4 Αναγνωστακης 14(3),  Πολεμαρχακης.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Κασαπίδης Δ.):  Παγωνιδης, Καρυωτακης, Καπλαναϊ 4, Χναρης 5, Τζανοπουλος 16, Δαμουλακης, Μπαγλανης 9, Πολυχρονακης 4 Χελιδωνης 3, Μαριετακης, Σταματακης, Σταθακης 2.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.