Επιστρέφουν με το ροζ φύλλο απο τα Χανιά οι κορασίδες του ΟΦΗ.


Επιστροφή στις επιτυχίες,  και συμμετοχή στην τελική  για τις κορασίδες του ΟΦΗ, που επιβλήθηκαν στα Χανιά,  του ΟΑ Χανίων με  με 39-62 και κατέκτησαν την 3η θέση, που τους δίνει το δικαίωμα, να αγωνιστούν στο final four με το Αρκάδι Ρεθύμνου.Φώτο : "Από την επιστροφή στα Χανιά, που  βρίσκεται, αυτην την στιγμή η ομάδα του ΟΦΗ,και ειναι τώρα κοντά στο Ρέθυμνο).

Τα κορίτσια του Νίκου Δελατόλα (που σημειωτέον, οταν φτάσει στο Ηράκλειο, θα πάει κατ ευθείαν για τον αγώνα των Βετεράνων Ηρακλείου, με της αντίστοιχης της Ελλάδας), δεν συνάντησαν αντίσταση και πήραν τα ηνία, απο το δεύτερο δεκάλεπτο, που τους έδωσε προβάδισμα νίκης, που το διεύρυναν στο δεύτερο μέρος .

Οι Κουράτορα και η Παπαμαρκάκη, εκτός που ήταν οι πιο παραγωγικές, ήταν και οι κορυφαίες του παιχνιδιού, ενώ το ίδιο ισχύει για την Πρασιανάκη του ΟΑΧ.


ΧΑΝΙΑ -ΟΦΗ 39-62 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Δεκάλεπτα: 9-13, 23-36 (ημιχ.),32-47 , 39-62.

ΟΑΧ (Δημητρουλάκη Φ.) : Πρασιανάκη 18, Δερμιτζάκη  3, Σκορδυλάκη,  Μαθιουδάκη 2,  Ρουμελιώτη 5, Αικατερίνη 1, Σουμπάκη 4, Βασιλογιαννάκη 2, Δασκουλίδου 2, Δρικάκη 2, Χατζάκη.
ΟΦΗ (Δελατόλας Ν.): Αντιμησάρη 2, Ιατράκη 3 (1), Παπαδάκη,  Βατσινά 4, Μπορμπαντωνάκη 2,  Κοντογιάννη,  Ματρόκωστα 2, Κουράτορα 21(1), Φραγκάκη 2, Παπαμαρκάκη 19(2), Σφακιανάκη,  Λιόντα 7.



Τα θέματα του Γυναικείου τμήματος του ΟΦΗ είναι μια προσφορά:

oikonomaki

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.