Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο Διαλλυνάς. Ευχαριστήριο της οικογένειάς του.


Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο αθλητής του Δειλινού Γ.Διαλλυνάς, που τραυματίστηκε άσχημα στον αγώνα με την Ιεράπετρα και αμέσως μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης , οι γονείς του, με δήλωσή τους ευχαριστούν τους γιατρούς, το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ, τους ανθρώπους του Δειλινού κι τον πρόεδρο της Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

"Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε ο γιος μας Γιώργος Διαλλυνάς στο ΠΑΓΝΗ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον γιατρό που τον χειρούργησε κ.Γαλανάκη, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, την κ.Αλεβιζάκη Μελίτσα και όλη την ομάδα του χειρουργείου.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ.Χιωτάκη Γιώργο (εκτελεί χρέη προέδρου στην ομάδα του Δειλινού), τον προπονητή της ομάδας κ.Γωνιωτάκη Γιώργο, τον κ.Ιατράκη Βαλάντη , τον κ.Βογιάκη Δημήτρη, αλλά και τους συμπαίκτες του για το ενδιαφέρον που έδειξαν, για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού μας.

Επίσης τον πρόεδρο της Ιεράπετρας κ.Πλεξουσάκη Βαγγέλη , για το συνεχές ενδιαφέρον του  και τον εφημερεύοντα ορθοπεδικό γιατρό της 24ης Ιανουαρίου, του κέντρου υγείας Ιεράπετρας, για τις πρώτες βοήθειες που παρείχε στον γιο μας.

Ευχαριστούμε ακόμη ολους όσοι ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της υγείας του Γιώργου,ολους οσοι τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο αλλα και όσοι του ευχήθηκαν μέσω διαδυκτίου.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.