Έτοιμος να αναλάβει ρόλο, ο Ηλίας Θεοδωρίδης.


Ο ταλαντούχος Κρητικός, αθλητής Ηλίας Θεοδωρίδης, φαίνεται ότι σιγά-σιγά, βρίσκει το χρόνο του στο Ρέθυμνο Cretan Kings.Τι δήλωσε για αυτόν ο Σκουρτόπουλος. Πηγή φώτο :"Athena Tanatzi".

Στο προχθεσινό (27/02) ματς με τον Κόροιβο  στο «Μελίνα Μερκούρη»,στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αγωνίστηκε για 6:37", δείχνοντας πως είναι ικανός να βοηθήσει και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Κρητικής ομάδας.

Άλλωστε ο Θ. Σκουρτόπυλος τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ότι: 
"Είναι πλέον έτοιμος για να πάρει ένα ρόλο στην ομάδα. Δεν είναι εύκολη η μετάβαση από την Β’ Εθνική στην BasketLeague ΣΚΡΑΤΣ. 

Παρ’ όλα αυτά έχει δουλέψει καλά και δεν είναι τυχαία η συμμετοχή του. Είναι πλέον ένας παίκτης που μπορούμε να υπολογίζουμε. 

Είναι «καθαρόαιμο» πλέι μέικερ. Έχει καταλάβει τον ρόλο του και είναι στο χέρι του να καθιερωθεί στην ομάδα μας και στην κατηγορία".

Ωραία λόγια, που γεμίζουν αυτοπεποίθηση τον 19χρονο Ηρακλειώτη γκαρντ που ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Δειλινού και στην συνέχεια πήγε στο Ηράκλειο, πριν καταλήξει στην μεγαλύτερη Κρητική ομάδα , το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ευχή μας να καμαρώσουμε επιτέλους ένα Κρητικό αθλητή στο μεγαλύτερο επίπεδο.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης, έχει αγωνιστεί φέτος στην Α1, σε 9 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 5 πόντους (0,56 ανά παιχνίδι), έχοντας 0/1 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, έχοντας χρόνο συμμετοχής ανά παιχνίδι 3:19" κι έχοντας ειδική βαθμολογία 242 (ίδια με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.