Το Σάββατο 13/2 ο Ηρόδοτος, που σκέφτεται ν αποσυρθεί.


Οπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας  ΑΟΝΑ Ηρόδοτος – ΓΣ Αμαρουσίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/2/2016 στις 17.00. Μετά απ αυτο το ματς υπάρχει σκέψη να αποσυρθεί η ομάδα.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

"Για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) μεταξύ των Σωματείων ΑΟΝΑ Ηρόδοτος – ΓΣ Αμαρουσίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/2/2016 και ώρα 17.00 αντί Κυριακής".

Σκέψεις απόσυρσης  ο Ηρόδοτος.

Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε και να συνεχίστηκε με χίλια προβλήματα, όμως η ομάδα , ο προπονητής και οι  που έχουν απομείνει στο ρόστερ απέδειξαν,ότι έχουν εγωισμό και υπερηφάνεια κι αγωνίζονται για την ιστορία της ομάδας.

Το πιο τρανό παράδειγμα ήταν  στο χθεσινό παιχνίδι με το Σπόρτιγκ.

Ώμος τα προβλήματα που συσσωρεύονται είναι πολλά, για τους ανθρώπους της ομάδας , τους παίκτες και τους προπονητές, που αντιμετωπίζουν πέρα των άλλων και σοβαρά επαγγελματικά προβλήματα.

Η ομάδα με οτι όπλα διέθετε, δεν τα παράτησε, πάλεψε, αγωνίστηκε "τίμια", όμως αυτο ειναι κάτι παραπάνω απ τον εαυτό τους, και δεν αποκλείεται το ματς με το Σπόρτιγκ, να ήταν το προτελευταίο παιχνίδι του Ηροδότου στο πρωτάθλημα.

Το σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστεί και το προσεχές Σάββατο στο προγραμματισμένο παιχνίδι με το Μαρούσι, όμως υπάρχει η σκέψη από εκεί και μετά να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.