Χαμόγελα και θέαμα από τους μικρούς αθλητές του ΟΦΗ και Ηράκλειο.

Σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία και στα πλαίσια της σωστής αθλητικής παιδείας, με την ευχή να υπάρχει συνέχεια,  το Σάββατο (30/01),  στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ, τα juniors της Ακαδημίας του ΟΦΗ ηλικίας 2007-2008 και 2009-2010 είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας του Ηρακλείου Ο.Α.Α.

Η ανακοίνωση της ομάδας του ΟΦΗ αναφέρει :

Το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου τα juniors της Ακαδημίας μας ηλικίας 2007-2008 και 2009-2010 είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας του Ηρακλείου Ο.Α.Α.

Πολλά χαμόγελα , πολλά πειράγματα αλλά και πολλά καλάθια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδιά κ γονείς που βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί στο Β.Α.Κ.

Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία ήταν μια ιδέα των προπονητών κ. Δοκιμάκη Γιώργου της Ακαδημίας μας και του κ. Γαγάνη Αντώνη της ομάδας του Ηρακλείου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία .




Οι σχετικές φώτο:


Τα θέματα του ΟΦΗ είναι μια προσφορά:

CRETA FIRE PROTECTION
CRETA FIRE PROTECTION
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.