Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Εργοτέλη.


Την ήττα γνώρισε ο Εργοτέλης στην έδρα του στο κλειστό του Λίντο, με 60-63, απο την ποιοτική ομάδα του Κορωπίου, σ ένα ματς που είχε πολλές συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Το μόνο δεκάλεπτο, που ήταν σχεδόν ισορροπημένο ήταν το πρώτο  που άφηνε ανοικτούς λογαριασμούς για τις δύο πλευρές (12-14).

Οι παίκτες του Γ.Μακράκη στο δεύτερο δεκάλεπτο εγκλωβίστηκαν στην ζώνη της  ομάδας του Αλ,Δάγλα, που είχαν επιθετικές λύσεις και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην Αθηναϊκή ομάδα να ξεφύγει ακόμα και με 15 πόντους (19-34) στο 19’ και με ένα καλάθι φάουλ του Καραλή και ένα τρίποντο του Πετράκη ο Εργοτέλης να μειώσει σε 25-34 σκορ με το οποίο έληξε και το ημίχρονο.

Oι γηπεδούχοι κατάφεραν χάρη σε μία ιδανική τρίτη περίοδο να πετύχουν επιμέρους σκορ 23-06, βλέποντας σε εκείνο το διάστημα τους παίκτες του Γιώργου Μακράκη,με σπουδαία αμυνα  και σωστές λύσεις στην επίθεση  να εκμεταλλευόνται αυτή τη συνθήκη στο έπακρο. 

Στην τέταρτη περίοδο  εκεί, ουσιαστικά, κρίθηκε η τελική έκβαση της αναμέτρησης καθώς  το Κορωπί μείωσε τη διαφορά και με δύο τρίποντα του Αμπάρα κατάφερε να προηγηθεί με 56-58 1’:11’’ για το φινάλε. 

Στο τελευταίο λεπτό το παιχνίδι, πήγε στη ρουλέτα των βολών, από την οποία βγήκαν κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι παίρνοντας τη νίκη με 60-63 καθώς το τρίποντο του Τσερκιτσόγλου στο φινάλε ήταν άστοχο., με τον Εργοτέλη να χάνει έδαφος στη βαθμολογική κατάταξη.

Καραλής, Πετράκης, Σκληβας κορυφαίοι "κιτρινόμαυροι".
Σκλάβος και Αμπάρας, κορυφαίοι απο τους φιλοξενούμενους.


Εργοτέλης-Κορωπί   60-63
Δεκάλεπτα; 12-14, 25-34 (ημίχ.), 48-40, 60-63 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Μακράκης): Κριθινάκης, Μαχαιριανάκης, Τσερκιτσόγλου 2, Σακελλαράκης 7, Καρακωνσταντάκης 6 (2), Βασιλειάδης 5, Πετράκης 14 (2), Αρναουτάκης, Σκλήβας 10, Καραλής 15 (2).
ΚΟΡΩΠΙ (Α. Δάγλας): Μελάς 2, Κούσουλας 9 (1), Στούκας 2, Υφαντής 4, Τύρλας 11, Κερασοβίτης 6, Αμπάρας 11 (3), Σκλάβος 17, Χρύσης 1.






Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία :

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.