"Είμαστε πια πρωταθλητές", τραγουδούν στον Ανδρογέα.


Το παιδικό του Ανδρογέα γράφει ιστορία, αφού για δεύτερη φορά στην ιστορία του , σαν παιδική ομάδα, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής επί του Κύδων2, στο κλ. Χανίων από τον Ανδρογέα, με την ομάδα του Ηρακλείου να κατακτά αήττητη τον τίτλο.

Με την νίκη του αυτή κατέκτησε και τυπικά την πρώτη θέση και πέραν της ανόδου, θα διεκδικήσει  μαζί με τον πρώτο του 2ου ομίλου των παίδων, την είσοδό του, στο final four των παίδων !!.


Ισοδύναμοι παρουσιάστηκαν οι δυο αντίπαλοι στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, με τη λήξη του ημιχρόνου πήραν διαφορά στο σκορ και έκτοτε δεν απειλήθηκαν, υποχρεώνοντας τον Κύδωνα2 (οι παίκτες του οποίου παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα αγχωμένοι, με δεδομένο ότι ήθελαν νίκη με διαφορά 15 πόντων για να πάρουν αυτοί την 1η θέση) στη δεύτερή του ήττα.

Κορυφαίοι σκόρερς (με 12 πόντους ο καθένας) για την ομάδα του Δ. Κασαπίδη ήταν οι Χνάρης και Τζανόπουλος, ενώ 9σημείωσε ο Καπλανάι.

Κύδων2-Ανδρογέας 35-45
Διαιτητές: Β. Χριστινάκης, Πελίκα
Δεκάλεπτα: 9-12, 19-27 (ημιχρ.) 26-35, 35-45

Κύδων2 (Ι. Ηλιάκης): Λυμπινάκης, Περδικάκης 1, Τζουβελέκας 5, Λιόντος 2, Πετράκης, Μαρής,Πολυχρονάκης 3 (1), Καφτάνης 7 (1), Φαρμάκης,Κτιστάκης, Βούλγαρης 7 (1), Τσιτσιρίδης 10.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Κασαπίδης Δ.): Σταματάκης 4 ,Παγωνίδης, Kαπλανάϊ 9 ,Χνάρης 12 , Τζανόπουλος 12 , Χελιδώνης 2 ,  Μπαγλάνης 5(1), Πολυχρονάκης 2, Σπανουδάκης, Μαριετάκης, Σηφάκης, Σταθάκης.

ΠΑΙΔΕΣ Β' (Α' όμιλος)-16η αγωνιστική
Ακαδημία Ρ.-Α.Ε. Πλατανιά αναβλήθηκε
Πεδιάδα2-ΑΓΟΡ2 αναβλήθηκε.
Ηρόδοτος3-Φιλαθλητικός 20-0
Ρεπό : ΟΦΗ2.



Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.