Στην παράταση, πήρε το διπλό η Μεσαρά.


Ανατροπή… δίχως προηγούμενο στην παράταση,(τουλάχιστον φέτος), ολοκληρώθηκε στην Χερσόνησο, με την σπουδαία ομάδα της Μεσαράς, να κερδίζει με 62-70 την Πεδιάδα στην παράταση κλειδώνοντας ουσιαστικά την συμμετοχή της στην τετράδα.Δηλώσεις με αιχμές για την διαιτησία απο τον Μ.Κανάκη.

Κι όλα αυτά, την ώρα που οι παίκτες του Μ.Κανάκη φαίνονταν έτοιμοι για μια σπουδαία νίκη, προηγούμενοι με διαφορά 13 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο που τελειωσε στο +11.

Το ξεκίνημα ήταν ισορροπημένο με την Πεδιάδα να αρχίζει να αποκτά προβαδισμα μετά το δεύτερο δεκάλεπτο και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 38-33.

Στην τρίτη περίοδο η διαφορά διευρύνθηκε, έφτασε μια στιγμή στους +13, και τελικά εκλεισε στο 30" στο 52-41.

Στην κρίσιμη τελευταία περίοδο η ομάδα της Μεσαράς, "ροκάνισε" τη διαφορά και με επί μέρους σκορ 18-09 κι εκμεταλευόμενη τις αποβολές με 5 φάουλ, των Σηφάκη, Βαλαμούστουνου, λίγο πριν την λήξη, έφερε στα ίσα το παιχνίδι (60-60).

Στην  παράταση η ομάδα των Μοιρών πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη,καταφερε  να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Πεδιάδα ΑΟΧ- ΓΑΣ Μεσαράς 62-70 παράταση (κ.α. 60-60).
Δεκάλεπτα: 18-16, 38-33 (ημίχ.), 52-41, 60-60 κ.α, 62-70 παράταση.

Πεδιάδα ΑΟΧ (Μ.Κανάκης): Τσαφαντάκης , Συντιχάκης 2, Σηφάκης 6, Κουτρούλης 2, Δράγαζης , Νταμπανιάν 2, Πλατύραχος , Χωματάς 18 (3), Μαυρόπουλος 23(3), Βαλαμούτσουνος 9.
ΓΑΣ Μεσαράς (Δ.Νασούφης): Παπαδάκης 12(2), Δαριβιανάκης Δ. 1, Παντερής 3, Δαγαλάκης 21 (3), Μακράκης 5, Αναστασάκης 14 (1), Δαριβιανάκης Εμμ. 2, Στεφανουδάκης 13 (2).

Δηλώσεις Μ.Κανάκη :

Θα θέλαμε καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Μεσαράς καθώς είναι αρχή της Πεδιάδας, να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως τα σημερινά γεγονότα μας υποχρεώνουν να καταγγείλουμε δημόσια τα όσα συνέβησαν. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό τη φετινή σεζόν και ελπίζουμε και η τελευταία.

Σήμερα στη Χερσόνησο  γίναμε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου, όπου οι  σε καθοριστικά σημεία του αγώνα  και χωρίς να είναι μόνο αυτοί η αιτία που χάσαμε να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα ο κ.Χατζημάρκος κι ενώ σε όλο το ματς είχαμε πάρει το προβάδισμα και και το διαχειριζόμασταν λίγο πριν την λήξη του απέβαλλε δυο απ τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας τους Λ.Βαλαμούτσουνο και Γ.Σηφάκη, αφήνοντας μας αποδυναμωμένους στην παράταση χωρίς την απαραίτητη ηρεμία.




Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία :



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.