Ήρθε ο Μάντεν, έφυγε ο Ρέλφορντ στο Ρέθυμνο Cretan Kings.


..Ηξεις  αφίξεις , στην Κρητική ομάδα απο το Ρέθυμνο.Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Ρασάντ Μάντεν, έως το τέλος της σεζόν. 

Παράλληλα, ανακοινώνεται η αποδέσμευση του καλαθοσφαιριστή Μάρκους Ρέλφορντ. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

 ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΡΑΣΑΝΤ ΜΑΝΤΕΝ

Ο Μάντεν γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1992 στο Λεπάντο του Αρκάνσας, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ. Η μπασκετική του καριέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς, ενώ για τέσσερα χρόνια (2011-2015) αγωνιζόταν με το κολλέγιο του Αρκάνσας. Εκεί είχε 8.38 πόντους (34%τριπ., 43%διπ., 81%β.), 3 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 0.7 κλεψίματα σε 22.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Το καλοκαίρι αποφάσισε να περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Πολωνικής Σλασκ (TBL). Εκεί πρόλαβε να αγωνιστεί σε 10 αγώνες (στα 7 ως βασικός), έχοντας 9.7 πόντους (45%διπ., 43%τριπ., 76%β.), 4.5 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, 1.1 κλεψίματα σε 26 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Μάλιστα, έπαιξε και στο Fiba Europe Cup (σε 6 ματς) όπου μέτρησε 9.5 πόντους (41%διπ., 39%τριπ., 86%β.), 2.7 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.3 κλεψίματα σε 25.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.



Μάντεν: «Να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις…»

Ο Ρασάντ Μάντεν στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ρέθυμνο Cretan Kings εμφανίστηκε ενθουσιασμένος, ενώ τόνισε πως θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις. 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του Ρέθυμνο CretanKingsαλλά και με την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σκοπός μου από εδώ και μπρος είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα μου ομάδα να κατακτήσει όσο πιο πολλές νίκες γίνεται για να καταφέρει τον στόχο της».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.