Χρειάστηκε παράταση , για το διπλό η Μεσαρά.


Νίκη στην παράταση για την ομάδα του Δ.Νασούφη την Μεσαρά, η οποία πέρασε απο την Ιεράπετρα με 51-54, στην 5η στροφή του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ και διατήρησε την απόλαυση της μοναξιάς στην κορυφή, μόνη και αήττητη.Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Σ ένα  συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι -όπως μαρτυρούν και τα δεκάλεπτα του αγώνα- στην Ιεράπετρα η πρωτοπόρος Μεσαρά "τα είδε όλα" απο την πολύ μαχητική γηπεδούχο ομάδα που ξεκίνησε το ματς πολύ δυνατα και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 27-21, ενώ στο δεκάλεπτο είχε διαφορα έξι πόντων (15-09).

Στην επανάληψη οι Μεσαρίτες αντέδρασαν και "σφίγγοντας" την άμυνά τους, κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορα και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή με ένα καλάθι (36-38), εχοντας οδηγούς τους "σεληνιασμένους" Δαγαλάκη και Παντερή.

Η νεαρή ομάδα του Μαρίνου Γαϊτανάκη, δεν κατέθεσε τα όπλα και τα έδωσε όλα πηγαίνοντας το ματς στα ίσα στο σαραντάλεπτο (48-48).

Στην παράταση ο πιο εύστοχη και ψύχραιμη Μεσαρά, πανηγύρισε μια πολυ σπουδαία νίκη.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΜΕΣΣΑΡΑ 51-54
Δεκάλεπτα: 15-09, 27-21 (ημίχ.), 36-38, 48-48 κ.α., 51-54 παράταση            
Διαιτητές: Μακρής-Καρανικόλα Ρ.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(Γαϊτανάκης): Κορνιωτάκης 4, Βλαχόπουλος 8, Πετσαγγουράκης, Αρώνης Εμμ. 2, Δημογεροντάκης, Κολοβός 13(2), Προιστάκης, Παπαδάκης Βαγγέλης 14(1), Ματζαράκης 8(1), Αγγελόπουλος (11ρ.), Σφυράκης.
ΜΕΣΣΑΡΑ(Νασούφης): Παπαδάκης Γιώργος 6(1), Κολουτζάκης, Δαριβιανάκης 1, Παντέρης 15(3), Δαγαλάκης 20(3), Μακράκης 3(1), Αναστασάκης 8, Δαριβιανάκης Ε., Στεφανουδάκης 1.





Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.