Ομάδα, οικογένεια, μια γροθιά και στο δείπνο του Η.Σφακιανάκη ο Εργοτέλης. (photos).


Ο team manager της ομάδας των "κιτρινόμαυρων", κ.Ηρακλής Σφακιανάκης, το βράδυ της Τετάρτης (25/11) παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το προπονητικό τιμ της ομάδας και τον πρόεδρο του Εργοτέλη, στο Mare Coffee Bar & Food, ένα meeting point στην παραλιακή Ηρακλείου δίπλα στη θάλασσα, για καφέ, φαγητό, ποτό, κρασί και γλυκό για κάθε ώρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Η ατάκα, που βγήκε από το στόμα του team manager της ομάδας των "κιτρινόμαυρων", κ.Ηρακλή Σφακιανάκη και αποτελεί τίτλο του άρθρου, ο οποίος σε μια συμβολική κίνηση, προσκάλεσε σε δείπνο την μπασκετική ομάδα του Εργοτέλη, στο "Mare Coffee Bar & Food",  στην παραλιακή του Ηράκλειου  και το kritikobasket.gr, αποθανάτισε την συνάντηση αυτή.

Από την συνάντηση, απουσίαζε ο Αντρέας Ξενάκης , καθώς ο 34χρονος γκαρντ αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση , για επαγγελματικούς λόγους. Η τελευταία φορά που ο Ηρακλειώτης καλαθοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» ήταν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση Ιλίου στο Λίντο, στο παιχνίδι που έγινε η μεγάλη ανατροπή για να φτάσει στο φινάλε σε μία πολύ σημαντική νίκη ο Εργοτέλης.

Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Αντρέας Ξενάκης έκανε γνωστή την απόφασή του να μη συνεχίσει στην ομάδα.

Οι διοικούντες και ο προπονητής του Εργοτέλη, από την πλευρά τους, επισημαίνουν ότι συνεχίζουν να τον θέλουν στο ρόστερ της ομάδας, όμως η τελική απόφαση ανήκει σε αυτόν και, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί οριστικά από τους αγωνιστικούς χώρους.
 ο Εργοτέλης στον οποίο αγωνιζόταν φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στον Εργοτέλη πλέον θα πρέπει να κάνουν τα πλάνα τους χωρίς τον Αντρέα Ξενάκη, ενώ αναμένονται και οι επιστροφές του Τσερκιτσόγλου (θλάση) και Σακελλαράκη (ίωση).

Τέλος και στο δείπνο βγήκε η θετική αύρα  ότι οι τελευταίες νίκες έχουν φέρει άλλο αέρα και έχουν ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στην ομάδα.


Φωτορεπορταζ "kritikobasket.gr".










Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.