Ακρωτήρι Π.Μαρινάκης | "Τηρούμε όλους τους όρους φιλοξενίας".


Ο Πρόεδρος του Ακρωτηρίου κ.Παύλος Μαρινάκης, πήρε θέση στα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Ακρωτηρίου-Εργοτελη όσον αφορά τους όρους φιλοξενίας και σε μια ειλικρινή επικοινωνία που είχε με το kritikobasket.gr, επεσήμανε τα εξής:

"Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι τηρήθηκαν ΟΛΟΙ οι κανόνες φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει σαν σωματείο και ιδιαίτερα έχοντας τις αρχές της Κρητικής φιλοξενίας.

Εμείς σαν σωματείο σε κάθε αγώνα μοιράζουμε 24 νερά "ΕΤΑΝΑΠ" (χορηγία της εταιρίας), στον πάγκο της ομάδας μας, στο γραφείο πίσω από την Γραμματεία (Ιατρείο) και στους φιλοξενούμενους.

Συνεπώς και στην ομάδα του Εργοτέλη μοιράστηκαν νερά και για του λόγου το αληθές ζητάμε να ρωτήσετε οποιονδήποτε από την αποστολή του Εργοτέλη να σας το επιβεβαιώσει.

Επίσης, αν κάποια ομάδα χρειαστεί παραπάνω νερά τότε του διαθέτουμε.

Δεν έπεσε στην αντίληψη μας ούτε και από πλευράς ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας μας ενόχλησαν ότι δεν είχαν νερό.

Όταν τελείωσε ο αγώνας δεν εκφράστηκε κάποιο παράπονο από τους φιλοξενούμενους και μας κάνει εντύπωση πως βγήκε μετά τέτοιο θέμα.

Αυτό μας συμβαίνει πρώτη φορά .ΠΟΤΕ  καμία ομάδα δεν παραπονέθηκε απο την φιλοξενία του Συλλόγου.

Κάποιοι γονείς που συνόδευαν την  ομάδα του Εργοτέλη ρώτησαν για τι δεν δουλεύει το κυλικείο να πάρουν ροφήματα η τρόφιμα και τους είπα οτι το κυλικείο είναι κλειστό, ανήκει στον Δήμο και βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης.

Δυστυχώς στα Χανιά στο γεγονός κυλικείο με κλειστά Γυμναστήρια υπάρχουν θέματα.

Τέλος στις φανέλες να αναφέρουμε ότι πράγματι δεν είχαμε 2η φανέλα γιατί η δεύτερη είχε χρησιμοποιηθεί σε αγώνα εφήβων την προηγούμενη και δεν την είχαμε στην διάθεσή μας. 

Αλλά πρώτα ο Εργοτέλης συμφώνησε  και στην συνέχεια η γραμματεία και οι διαιτητές, ενέκριναν την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Δεν ξέρουμε που αποσκοπούν όλα αυτά, άλλα το Ακρωτήρι τιμά και σέβεται τους αντιπάλους του και τηρεί όλους τους ορούς φιλοξενίας".

Σ.Σ. : Το kritikobasket.gr, κάνοντας την αυτοκριτική του, τονίζει οι σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να προσβάλλει την ιστορία η την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος του Ακρωτηρίου, καθώς άλλωστε η ιστορία καταγράφει ότι η ομάδα από το Καμπάνι, παρουσιάζει εξαιρετικά δείγματα γραφής τόσο στην εξέλιξη των αθλητών του , με κορυφαίο παράδειγμα τον Αντώνη Κόνιαρη, άσο και στις ηθικές αξίες που αναγάγει ο σύλλογος.
Ωστόσο το kritikobasket, οφείλει να καταγράφει τα γεγονότα, ιδιαίτερα αν αφορούν παιδιά, που υπάρχει παραπάνω ευαισθησία.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.