"Παρέα" με το ΙΝΚΑ ο ΣΥΔΚΑΚ (Pics).


Με έναν πολύ δυνατό χορηγό, (που δεν είναι άλλος από τα super markets INKA ), θα πορευτεί φέτος ο Σύνδεσμος Διαιτητών, Καλαθσφαίρισης Κρήτης, και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στα Χανιά.

Η ανακοίνωση:

"Στις 27/9/2015 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Christina”, στη Νέα Χώρα Χανίων, εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων διαιτησίας του Συνδέσμου μας. 

Οι νέες εμφανίσεις από εδώ και στο εξής, θα φέρουν το λογότυπο των super markets INKA, η εταιρεία των οποίων είναι ο νέος επίσημος χορηγός του Συνδέσμου μας. 

Θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή τη συνεργασία μ’ έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο όμιλο, ο οποίος επί σειρά ετών ενισχύει την αγορά του νησιού μας, ενώ παράλληλα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο επιχορηγώντας ιδρύματα, αθλητικά σωματεία και κοινωνικούς φορείς της Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων κος Αδοντάκης Μανόλης, ο εκπρόσωπος του ομίλου ΙΝΚΑ κος Τζανακάκης Δημήτρης κι ο περιφερειάρχης Κρήτης της Ομοσπονδίας Διαιτητών κος Μαχαιριανάκης Μιχάλης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό σε όλους τους διαιτητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΙΝΚΑ, κο Δημήτρη Αλεξάκη για τη σύναψη της συνεργασίας, όλους όσους παραβρέθηκαν στην εν λόγω εκδήλωση, καθώς επίσης και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “Christina” κο Νίκο Κόρακα, για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε".




Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης

2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.