Δηλώσεις Σ.Καρκανάκη και Κ.Σδράκα.


Αμέσως μετά την λήξη του Κρητικού ντέρμπι Ηρόδοτου και Κύδων, που βρήκε μεγάλο νικητή τους γηπεδούχους οι προπονητές των δυο ομάδων, προέβησαν σε δηλώσεις.

Σ.Καρκανάκης: "Δείξαμε αυταπάρνηση".

“Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την αυταπάρνηση που έδειξαν στα κρίσιμα λεπτά σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι. 

Είχαμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία κι έπρεπε να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας λόγω των απουσιών (Σ.Σ. Αποχώρησαν οι Κυριακού, Βλάμης).. 

Είναι μια πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. 

Συγχαρητήρια και στον Κύδωνα, μακάρι να μείνουν και οι δυο ομάδες”, τόνισε ο έμπειρος κόουτς που χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του.

Κ.Σδράκας : "Φταίμε εμείς..και οι διαιτητές"

Η δήλωση του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων Κώστα Σδράκα για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο και την ήττα της ομάδας μας στην Νέα Αλικαρνασσό.

Για τα λάθη που γίνονται και την έλλειψη συγκέντρωσης: 
"Τρία ματς τώρα γίνεται το ίδιο πράγμα. Στα τελευταία μας λεπτά δεν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση.
Το ίδιο πράγμα έγινε και στην Νίκαια ακόμα, όπου εκεί πέραν των άλλων είχαμε και τύχη. Και εκεί ακόμα πάντως δεν είχαμε συγκέντρωση.
Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια, πάνω σε αυτόν τον τομέα".
.
Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο:
"Στο ματς με τον Ηρόδοτο, η διαιτησία θα μπορούσε να σφυρίξει 2-3 φορές υπέρ μας στα τελευταία λεπτά, σε φάσεις που εμείς είχαμε δίκιο..
Εμείς όμως φταίμε για την ήττα. Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Τα τελευταία 5 λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση και κάναμε πολλά λάθη.
Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα.
Με τα κατάλληλα σφυρίγματα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά ως επί το πλείστον φταίμε εμείς. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.