Κύδων | Τι δήλωσαν Σδράκας και παίκτες, εν όψει Τρίτωνα.


Τρεις παίκτες (Τσαρουχάς, Κολαρετάκης και Αδοντάκης), της Χανιώτικης ομάδας  και ο προπονητής Κώστας Σδράκας έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ, πριν την προπόνηση της Τετάρτης (28/10), όπου αναφέρθηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής (1/11) απέναντι στον Τρίτωνα που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Κώστας Σδράκας (προπονητής Κύδωνα Χανίων): 
Για το παιχνίδι με τον Τρίτωνα: 
"Είναι μια από τις 3-4 ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει. Πρέπει εμείς να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια και στο παιχνίδι αυτό η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για εμάς. 
Πρέπει να φανούμε αντάξιοι και να δώσουμε στο γήπεδο το 150% των δυνατοτήτων μας.

Αν θα επηρεαστεί η ομάδα ψυχολογικά με δύο πιθανές «εντός προγράμματος» ήττες με Τρίτωνα και Πανναξιακό: 
"Σαν στόχο της παραμονής δεν θα επηρεαστούμε πολύ βαθμολογικά. Σαν ψυχολογία όμως σίγουρα θα επηρεαστούμε, διότι θα έχουμε τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη". 
Πρέπει λοιπόν, οπωσδήποτε, να κάνουμε μία νίκη στα δύο αυτά παιχνίδια".

Για την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία 5 λεπτά: 
"Πρώτον, δεν έχουμε έμπειρους παίκτες που θα κάνουν δική τους μια φάση στα τελευταία λεπτά. Τα παιδιά είναι καινούρια στην κατηγορία και τα τελευταία λεπτά τους φαίνονται «βουνό». 
Παίξαμε και σε δύσκολες έδρες που φυσικά επηρεάζουν. Είναι και το γεγονός ότι όλοι στο τέλος θέλουν να γίνουν «ήρωες» και όλα αυτά συνηγορούν ώστε να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας".

Για τον κόσμο: 
"Λησμόνησα να αναφέρω μετά το ματς με τον Κάδμο, πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο ματς με τον Τρίτωνα την Κυριακή και στα επόμενα παιχνίδια".

Δημήτρης Τσαρουχάς (καλαθοσφαιριστής Κύδωνα Χανίων):
Για το ματς με τον Τρίτωνα: 
"Θα φανούμε πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Τρίτωνα. Είναι φυσικά ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πάντως ότι θα βελτιωθούμε. 
Πιστεύω επίσης ότι μας αδικεί η συγκομιδή της μίας νίκης και των δύο ηττών που έχουμε, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα".

Για το ότι η ομάδα δε συγκεντρώνεται στο τέλος κάθε αγώνα: 
"Επηρεάζουν και εξωγενείς παράγοντες σε αυτό, όπως είναι οι διαιτητές, ωστόσο δε θέλω να επεκταθώ. Φταίμε 100% εμείς. Λέμε κάποια πράγματα που δε γίνονται, δεν έχουμε καθαρό μυαλό, είμαστε κουρασμένοι, δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει. 
Ωστόσο είναι κάποιοι τομείς που μπορούν σε κάθε περίπτωση να βελτιωθούν εάν τους δουλέψουμε". 

Μανώλης Αδοντάκης (καλαθοσφαιριστής Κύδωνα Χανίων):
Για το ματς με τον Τρίτωνα: 
"Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Είναι ένα ματς στην έδρα μας. Ασχέτως τι έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια, εμείς θέλουμε την νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά".

Για το αν αντιμετωπίζεται η έλλειψη συγκέντρωσης που εμφανίζει η ομάδα: 
"Είναι δύσκολο το να διαχειριστείς ένα σκορ. Φταίει και ο ενθουσιασμός. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Στο να κάνουμε την ανατροπή είμαστε καλοί. 
Φαίνεται όμως ότι είναι περισσότερο δύσκολο στο να συντηρήσουμε την υπέρ μας διαφορά. 

Γιώργος Κολαρετάκης (καλαθοσφαιριστής Κύδωνα Χανίων):

Περί ψυχολογίας μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο: 
"Μας στενοχώρησε η ήττα από τον Ηρόδοτο την περασμένη Κυριακή, αλλά συνεχίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς στην έδρα μας και να καλύψουμε αυτή την ήττα στο Ηράκλειο. 
Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Είμαστε δεμένοι, είμαστε μια οικογένεια και εξαιτίας αυτών μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες προκύπτουν".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.