Την Τετάρτη 28/10, τα αναβληθέντα παιχνίδια;


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες απο το kritikobasket.gr, τα σημερινά παιχνίδια των ομάδων της Κρήτης που αναβλήθηκαν, στα Εθνικά πρωταθλήματα, του ΟΑΧ (Α2 Γυναικών΄) και Ηράκλειο, Εργοτέλης (Β' Εθνικής), ειναι πολύ πιθανό να διεξαχθούν...

Τα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών στον Νότο, που συμμετέχει ο ΟΑ Χανίων, και της Β΄Εθνικής Ανδρών (Νότος) που συμμετέχουν το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης, επηρεάστηκαν από τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί κανονικά η τρίτη (3η) και η τέταρτη (4η) αγωνιστική αντίστοιχα , (πατήστε εδώ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες απο το kritikobasket.gr, η ΕΟΚ, προσανατολίζεται να διεξαχθούν τα παιχνίδια αυτά την ημέρα του "ΟΧΙ", την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Σύντομα η Ε.Π της ΕΟΚ, θα βγάλει ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε οτι οι αναβληθέντες αγώνες είναι του ΟΑ Χανίων – ΑΟ Φάρος Κερατσινίου, για την Α2 Γυναικών και οι αγώνες Ηράκλειο ΟΑΑ-Προμηθέας Χαλανδρίου και Πανιώνιος ΓΣΣ – ΓΣ Εργοτέλης της Β’ Εθνικής Ανδρών.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.