Ρέθυμνο Cretan Kings | Ενημέρωση για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου.


Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ενημερώνει για την υποχρεωτική έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου (θα ισχύσει υποχρεωτικά από 01/01/2016) για κάθε φίλαθλο της ομάδας του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1801 (Τεύχος Δεύτερο - 20 Αυγούστου 2015) τίθενται σε εφαρμογή οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, που μεταξύ άλλων προβλέπουν και την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης Εθνικής Κάρτας Φίλαθλου, την οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να προμηθευτούν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αυτά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν και για όσους έχουν ήδη παραλάβει τις κάρτες διαρκείας, η έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Όσον αφορά στην έκδοση του ονομαστικού και αριθμημένου εισιτηρίου πριν από κάθε αγώνα, θα πρέπει επίσης κάθε φίλαθλος να έχει στη διάθεσή του την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου. Σε αντίθετη περίπτωση η αγορά ονομαστικού-αριθμημένου εισιτηρίου θα είναι δυνατή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και την αναγραφή του ΑΜΚΑ.

Η Εθνική Κάρτα Φιλάθλου εκδίδεται με την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων και αφού καταβληθεί το ποσό των 2 ευρώ και έχει ισχύ σε όλα τα γήπεδα της χώρας μας για 2 χρόνια.

Για την έκδοση της χρειάζεται να προσκομίσετε:

1.ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.
2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΑΜΚΑ).

Για την δική σας διευκόλυνση, σας παρακαλούμε να προσέλθετε έγκαιρα στα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο CretanKings(Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36279), για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ:

Δευτέρα - Παρασκευή 9.00 - 15.00 & 18:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 14:00

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.