Βόμβα Κουπίδη στο Ηράκλειο!


Ιδανικά ολοκληρώνει το φετινό ρόστερ του το Ηράκλειο, καθώς προσθέτει ακόμα ένα ικανό σκόρερ στην γραμμή πυρός του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Θέμη Κουπίδη (1,98 - 31 ετών), με τον οποίο αποκτά άλλη δυναμική, η Κρητική ομάδα. 

Οπως αναφέρουν όλα τα μεγάλα μπασκετικά sites, της Αθήνας και η Εφημερίδα"Πατρις" στην σημερινη εκδοση, (23/09), o 31χρονος γκαρντ διακρίνεται για την εκτελεστική του δυνατότητα καθώς  φημίζεται εδώ και χρόνια για το μακρινό του σουτ και θα αποτελέσει μία εξαιρετική λύση στα χέρια του Βασίλη Ράλλη.

Ο πολύπειρος 31χρονος γκαρντ, αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στην Β' Εθνική με το Μαρούσι, ενώ την περσινή σεζόν είχε 16,5 πόντους κατά μέσο όρο, καθώς αγωνίστηκε σε 21 παιχνιδια, ευστοχώντας και σε 56 τρίποντα. 

Ο Κουπίδης διαθέτει τεράστια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε Νήαρ Ήστ, Κολοσσό Ρόδου, Αιγάλεω ενώ εχει αγωνιστεί στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο το 2009 και στο παλμαρέ του συμπεριλαμβάνεται η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Παγκόσμιους αγώνες των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ρίο της Βραζιλίας το 2011.

Ο Θέμης Κουπίδης γεννήθηκε την 1 Νοεμβρίου του 1984 και άρχισε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών , με την ομάδα της Νήαρ Ηστ στην Α1 , έχοντας για προπονητή τον Γιώργο Ζευγώλη, κατά την περίοδο 2000 – 2001.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.