5ο Διεθνές τουρνουά "Π.Οικονομάκης" | Η Φρανκφούρτη νικητής του τουρνουα.


Στην  αυλαία του 5ου Διεθνούς τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης",που έπεσε φέτος στα Χανιά, η Skyliners Frankfurt κατέκτησε το σπουδαιότερο τουρνουά της Κρήτης, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ με 63-80.Δείπνο του Ρεθύμνου σε στελέχη της ΑΕΚ.

Ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική μέρα της διοργάνωσης, με το ματς ΑΕΚ – Skyliners Frankfurt στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού. Η Frankfurt Skyliners κέρδισε και το 2ο της παιχνίδι, ενώ η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το τουρνουά με μία νίκη και μία ήττα.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό του Κλαδισού χειροκρότησαν θερμά και τις δύο ομάδες. Το Ρέθυμνο Cretan Kings αποχαιρετάει το 5ο Διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.


ΑΕΚ-SkylinersFrankfurt
Διαιτητές: Παναγιώτου, Μαγκλογιάννης, Κατραχούρας.
Δεκάλεπτα: 12-22, 32-39, 46-57, 63-80.

ΑΕΚ (Ντράγκαν Σάκοτα): Παπαντωνίου 5(1), Σάκοτα 8(2), Χέρστον, Μιλόσεβιτς 8(1), Σκραμπ 6, Μαυροκεφαλίδης 1, Κάρτε 10(2), Σαρικόπουλος 4, Κατσίβελης 8(1), Όρτον 6, Ουόρεν 7(1).
SkylinersFrankfurt (Γκόρντον Χέρμπερτ): Όλντενμπουργκ 4, Μερτς 2, Ρίχτερ 5(1), Ρόμπερτσον 15(1), Μόρισον 14, Τέοντορ 12, Ντόρνεκαμπ 11(3), Ντίσμα 16(4), Λιτλ 1.

Το πανόραμα του 5ου Διεθνούς τουρνουά «Π. Οικονομάκης»

1η μέρα
Skyliners Frankfurt – Ρέθυμνο Cretan Kings 71-58
2η μέρα
All Star Ανατολή – Δύση 37-44
AEK – Ρέθυμνο Cretan Kings 89-88
3η μέρα

19:30 ΑΕΚ – Skyliners Frankfurt 63-80


Δείπνο του Ρεθύμνου σε στελέχη της ΑΕΚ

Τους κανόνες της Κρητικής φιλοξενίας  επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά η διοίκηση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για το διεθνές τουρνουά, οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου παρέθεσαν δείπνο στα στελέχη των υπολοίπων ομάδων, σε εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, απ οπου και η σχετική φώτο (πηγή "Εφ.Νεα Κρήτη".

Από την πλευρά της "Ένωσης", παρόντες ήταν οι Ντράγκαν Σάκοτα, Άγγελος Κορωνιός, ο διευθυντής Επικοινωνίας, Γιώργος Νικολάου αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ, Ευάγγελος Χριστακόπουλος.


Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.