Ωραίοι σαν Ελληνες!! "Χρυσοι" Εφηβοι.Στην κορυφή της Ευρώπης!!(Video+pics).


Τα φοβερά μωρά του Ηλία Παπαθεοδώρου  γέμισαν με υπερηφάνεια όλη την Ελλάδα, καθώς κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης, επικρατώντας της Τουρκίας, στον μεγάλο τελικό. με 64-61.Δείτε τα highlights, πλούσιο φωτορεπορταζ και ότι κατέγραψε η παρακάμερα της Ελληνικής ομοσπονδίας.
Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944





Ό, τι και να πει κανείς γι’ αυτά τα παιδιά που γέμισαν με υπερηφάνεια όλη την Ελλάδα, είναι λίγο. Ήθελαν το «χρυσό» και τα κατάφεραν. 
Το άξιζαν και το Το δικαιούνταν. Τέσσερα χρόνια το κυνηγούσαν.
Είναι η «χρυσή» γενιά του ελληνικού μπάσκετ και το απέδειξαν στον τελικό απέναντι στην Τουρκία (64-61), που είχε κατακτήσει πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Αυτή τη φορά όμως ήταν παρών ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που οδήγησε την ομάδα στην ψηλότερη θέση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αναδείχθηκε δικαιωματικά MVP της διοργάνωσης
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 25-37, 41-48, 64-61.

ΕΛΛΑΔΑ: Λούντζης 3, Μιλεντίγιεβιτς 8 (2), Φλυώνης 2, Μουράτος 2, Σκουλίδας 8 (2), Χρηστίδης, Δίπλαρος; 6, Παπαγιάννης 12 (15 ρ., σε 32΄43΄΄), Χαραλαμπόπουλος 23 (2/4 τρ., 8 ριμπ., 4 ασιστ, σε 40 λεπτά συμμετοχής).
-Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιώργος Παπαγιάννης συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη πεντάδα.
-Η Λιθουανία κατέκτησε την τρίτη θέση, νικώντας στον μικρό τελικό τη Βοσνία με 74-49.

-Δείτε τα highlights του μεγάλου τελικού του ευρωπαϊκού εφήβων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.


-Το τραγούδι του Λούντζη, ο χορός και οι… σφαλιάρες του προπονητή (video)
-Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών στα αποδυτήρια















Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.