Στον ΠΑΟΚ Μάνος Πλακογιαννάκης !

Την παραχώρηση του Μάνου Πλακογιαννάκη, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασιθιώτικου μπάσκετ αλλά και της Κρήτης γενικότερα, ανακοίνωσε η ομάδα της Ιεράπετρας.

Η Ιεράπετρα πιστή στην εφαρμογή της στην ενίσχυση της βάσης των Ακαδημιών της , με αποτέλεσμα την παραγωγή σπουδαίων ταλέντων αθλητών, υπό την σταθερή καθοδήγηση του μεγαλύτερου πρόεδρου, σε Σωματείο της Κρήτης Βαγγέλη Πλεξουσάκη, έστειλε ακόμα έναν αθλητή σε μεγάλη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα που στηρίζει τους Έλληνες παίκτες,καθώς αποτελούν δικαίωση για την άνοδό τους και δείχνουν πως το πλάνο της επένδυσης στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια έχει αποτέλεσμα, προχώρησε στην απόκτηση του Γεραπετρίτη αθλητή και ευχή όλων μας είναι να αναδειχθεί.

Η ανακοίνωση της Ιεράπετρας :

Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή του, ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (1999) στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κρητικού μπάσκετ, ανοίγει τα φτερά του και θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο με τη φανέλα του μεγάλου ΠΑΟΚ.

Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, πιστός στη φιλοσοφία του (να βοηθάει τα παιδιά του με κάθε τρόπο και να προσπαθεί να διασφαλίζει το μπασκετικό τους-και όχι μόνο- μέλλον), και μετά από πολλή σκέψη και ψάξιμο, αποφάσισε να εμπιστευτεί το μέλλον του Μάνου, στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ευχόμαστε στο νεαρό αθλητή μας καλή επιτυχία μέσα και έξω από τα παρκέ και φυσικά θα είμαστε δίπλα του σε κάθε βήμα.

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.