Η προκύρηξη του Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ.


 Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) ανακοίνωσε την Ειδική προκήρυξη για το  πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ της περιόδου 2015-2016.Οι πιο σημαντικές αλλαγές.

-Στο φετινό πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή και ομάδες Νέων Ανδρών και πρέπει να παρίστανται στη κλήρωση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ , προκειμένου να συν αποφασιστεί  εάν θα συμμετέχουν και με ποιους όρους. 

-Η πρεμιέρα των αγώνων θα γίνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 .

-Για την περίοδο 2015-2016 τα γηπεδούχα σωματεία θα καταβάλουν τα έξοδα διαιτητών – κριτών αποκλειστικά πριν την έναρξη του αγώνα, αλλιώς δεν θα διεξάγεται ο αντίστοιχος αγώνας και θα μηδενίζεται το σωματείο. 

-Σε περίπτωση που για  κάποιο λόγο δεν διεξαχθεί ο αγώνας είτε για μη προσέλευση του ενός σωματείου , είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο και οι διαιτητές και κριτές είναι παρόντες,  αφού δεν έχουν ειδοποιηθεί τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα  για την αναβολή αυτή τότε θα πρέπει το υπαίτιο Σωματείο να καταβάλει το μισό των εξόδων τους στον αμέσως επόμενο αγώνα του Σωματείου διαφορετικά δεν θα διεξάγεται. 

-Αν κάποιος ορισμένος διαιτητής ή κριτής δεν προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα δεν θα αμείβεται.

-Στην αρχή  των πρωταθλημάτων θα υπάρξει παράβολο συμμετοχής  από 20,00  έως  80,00 ευρώ για κάθε Τμήμα του Σωματείου, ανάλογα με την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της  Ένωσης ,για την πληρωμή των μετακινήσεων, ημεραργιών των διαιτητών και κριτών.

Μπορείτε δείτε την προκύρηξη  και στο παρακάτω link:
https://docs.google.com/document/d/1mKmv2wnhPHCDRFoxfApU3QDND-DTycQdNV_kAET7KZ8





>
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.