Αρκάδι | Στο Γυναικών ΕΚΑΣΚ με κορασίδες και Νεανίδες.


Οι ανακατατάξεις (μεταγραφές) και το οικονομικό αδιέξοδο έφεραν το Αρκάδι ύστερα από μια χρονιά, στις εθνικές κατηγορίες και επίσημα στα τοπικά της ΕΚΑΣΚ, με την ομάδα να δηλώνει στα πρωταθλήματα της Ένωσης 5 τμήματα.
Συγκεκριμένα το Αρκάδι δήλωσε στην διοργανώτρια Ένωση της Κρήτης, τα παρακάτω τμήματα:

Γυναικών, Νεανίδων , Κορασίδων, Παγκορασίδων και Μίνι κατηγορία αντίστοιχα.

Τα τμήματα των Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων θα εχει την ευθύνη ο κόουτς Πλευράκης ενω στα "μικρά" (Παγκορασίδες, Μινι), ο  Γιώργος Θεοδωσουλάκης

Η προετοιμασία και οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλα τα τμήματα και οι εγγραφές συνεχίζονται.

Με  βάση το ταλέντο και με  μεθοδική και συστηματική προπόνηση, αλλά και σκληρή δουλειά απο την μεριά των αθλητριών, ο κόουτς Πλευράκης και ο συνεργάτης του θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά του ρεθεμνιώτικου μπάσκετ, που θα πρωταγωνιστήσει σε Παγκρήτιο και (γιατί όχι) σε Πανελλήνιο επίπεδο, όπως μας εχει ..καλομάθει .

Όσον αφορά την γυναικεία ομάδα του Αρκαδίου θα αγωνιστεί με Κορασίδες και Νεανίδες στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, με βάση το ρόστερ,  με κύριο στόχο να αποκτήσουν παραστάσεις και εμπειρίες οι νεαρές αθλήτριες.

Τρεις μόνο αθλήτριες παρέμειναν απο πέρυσι .Οι Παναρετάκη, Μούκα και Ρήγα.

Οπως κι αν εχει η ουσία είναι οτι μόνο και μόνο η παρουσία του κόουτς Πλευράκη, αποτελεί μοναδική "συνταγή επιτυχίας".

Μια προσφορά:



MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.