Στον Ηρόδοτο ο Γ.Χριστοδουλάκης.


Μετά την επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στη Γ' Εθνική, ο Ηρόδοτος πλέον στοχεύει στο να κάνει όσο γίνεται ανταγωνιστική την ομάδα, στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία, ενισχυόμενος σημαντικά, με την απόκτηση του Γιώργου Χριστοδουλάκη από το Δειλινό.
Η διοίκηση, έφτασε σε συμφωνία με τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ηροδότου.

Η πρόσθεση του στο ράστερ, δίνει ασφαλώς μεγαλύτερη δυναμική στην φρόντ-λάιν του Ηροδότου, καθώς ο 29χρονος φόργουορντ (1,90, θέσεις 2-3) έχει να επιδείξει  εμπειρία σε Εθνικές κατηγορίες στη (Γ Εθνική),  σταδιοδρομία του, αγωνιζόμενος στην ομάδα της Λάρισας αρχικά, στην συνέχεια στο Ηράκλειο, μετα στον Εργοτέλη και του Δειλινού.

Την περασμένη σεζόν, βρισκόταν στον στο Δειλινό, όντας μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στη πορεία που είχε καταγράψει, μέχρι τα ημιτελικά των Ανδρών ΕΚΑΣΚ.

Οι "πράσινοι", παραχώρησαν τον πάικτη με υποσχετική ενός έτους, χωρίς να εχουν ολοκληρωθει τα τυπικά.

Ο δυναμικός φοργουόρντ, ,δεν ξέχασε την ομάδα του Δειλινού ευχαριστώντας το, μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης:
George Xristodoylakis
 "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Δειλινού και τους παράγοντες που απαρτίζουν το τεαμ αυτό.
Σωτήρης Καταρτζόγλου, Ντίνος Παγωμένος, Δημήτρης Βογιάκης Γιώργος Χιωτάκης και τα υπόλοιπα μέλη για τα 4 αυτά χρόνια που βρισκόμουνα στην ομάδα αυτή.

Αισθάνομαι μονό υπερηφάνεια μετά από πολλές χαρές και λύπες που περάσαμε. 

Γνώρισα καλούς συμπαίκτες και καλούς παράγοντες ήρθε η ώρα όμως για έμενα να αποχωρήσω από το σύλλογο αυτό και να προχωρήσω για δικούς μου προσωπικούς λόγους και στόχους.Μπασκετικα ήταν τα καλύτερα μου χρόνια στην ομάδα του Δειλινού.

Δύσκολη απόφαση για έμενα γιατί δεν ήταν άπλα μια ομάδα αλλά μια οικογένεια.Θα σας στηρίζω πάντα ακόμη και αν δεν είμαι στο σύλλογο αυτό.

Και πάλι ευχαριστώ".

Ο Ηρόδοτος συνεχίζει να προσπαθεί να ενισχυθεί και ήδη στην ομάδα συμμετέχει ψηλός Ηρακλειώτης (άνω των 2.00 μέτρων), με πλούσια σωματικά και αθλητικά προσόντα.


Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.