Στα "πίτς", ο Μ.Παπαδάκης!! Ενδιαφέρον για Τσαρουχά, Ντιαλό.


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη με τη μηχανή του, χωρίς να ευθύνεται προχθές αργά το βράδυ ο Μύρωνας Παπαδάκης, που φάνηκε τυχερός στην ατυχία του, με συνέπεια να τραυματιστεί στον ώμο και θα μείνει εκτός για μήνες, με το Ηράκλειο να ψάχνει αντικαταστάτη, ενώ ενδιαφέρεται για Τσαρουχά , Ντιαλό.

Ο 27χρονος γκαρντ του Ηράκλειο αποχωρώντας από την προπόνηση προχθές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του, με συνέπεια να σπάσει την κλείδα και την ωμοπλάτη του. 

Στο νοσοκομείο υποβάλλεται  σε αγωγή για να υποχωρήσει το οίδημα που δημιουργήθηκε και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. 

Ως εκ τούτου, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται συνεχώς κοντά του ωστόσο είναι και υποχρεωμένοι να ψάξουν τον αντικαταστάτη του που θα είναι ένας έμπειρος πλέι μέικερ.

Από εκεί πέρα, όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτοι (πατήστε εδώ),  υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Τσαρουχά που ωστόσο ενδιαφέρει και άλλη Κρητική ομάδα, τον Κύδων, που δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά.

Είναι 29 χρονών έχει ύψος 1.97  και αγωνίζεται στη θέση του Shooting Guard.και πρόκειται για παίκτη "πραγματικό πολυβόλο" καθώς είναι πολύ καλός σουτέρ.

Έχει αγωνιστεί σε 5 ομάδες στην καριέρα του, (2003-2008 Ηλυσιακός Α.Ο.,2009-2012 Γ.Σ. Ερμής Περάματος, 2012-2013 Ρέθυμνο BC Aegean, 2013-15 Φιλαθλητικός Ο.Α. Ζωγράφου), ενω εχει παρουσίες και στην Εθνική Ελλάδος Εφήβων.

Από εκεί πέρα ενδιαφέρον για την θέση του σέντερ υπάρχει για τον Ντιαλό Αλφα, που αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται με το Ρέθυμνο.

Ωστόσο παίκτης που είχε αγωνιστεί ξανά προ διετίας στους "κυανόλευκους", ως δανεικός από το Ρέθυμνο, δεν έχει αποφασίσει ακόμα, ενώ σκέφτεται σοβαρά και το εξωτερικό (Δανία).

Παράλληλα η ιστοσελίδα sdna.gr ανέφερε  σε δημοσίευμά της , για την περίπτωση του 23χρονου σέντερ   πως ενδιαφέρει το Αγρίνιο (Γ΄Εθνική), του κόουτς Μυριούνη.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.