Ξεκινά την Δυτερα 24/8 ο ΟΑΧ."Βομβα" με Καραβέλη και επιστροφη Καούκη!!


Σηκώνουν... μανίκια άπαντες στον ΟΑΧ, με φόντο τη μεγάλη πρόκληση με τη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 Γυναικών, καθώς όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας, την προσεχή Δευτέρα 24/8.Ενεργοποίησε την..βόμβα της Μαρίες Καραβέλη, επέστρεψε η Καούκη, κοντά σε άλλες δυο.
Η πρώτη συνάντηση της διοίκησης, του κόουτς Ελ. Θεοδωράκη και των παικτριών του ΟΑΧ έχει οριστεί για τις 18:30 και θα πραγματοποιηθεί  στο κλειστό του Κλαδισσού. 

Η φετινή, δημιουργεί... νέα όνειρα για την ομάδα, καθώς είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα καινούργιο ταξίδι, αυτή την φορά σε Εθνικό επίπεδο, στην Α2 Γυναικών.

Παράλληλα, όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας, οι Χανιώτες μπήκαν εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς απέκτησαν, την  διεθνή πόϊντ γκαρντ στις ομάδες μικρών ηλικιών από τ Μαρία Καραβέλη.

Η Καραβέλη που γεννήθηκε στο Μαρούσι στις 18/04/1992, έχει  ύψος 178 cm και αποκτήθηκε με υποσχετική από την ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίωνμε (που είχε παέι με υποσχετική στον Έσπερο Πάτρας που τον οδήγησε (ως κορυφαία)  στην Α2 Νότου, ​όπως μας ξεκαθάρισε ο Γιάννης Χαντζόπουλος, που είναι ​Γενικός Αρχηγός Γυναικείας Ομάδας ΚΑΟ Μελισσίων και αντιπρόεδρος ταυτόχρονα. αλλά αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους, απο την Αθήνα και θα συνεχίσει την καριέρα της στα Χανιά ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα του Λευτέρη Θεοδωράκη . 

Παράλληλα επέστρεψε στον ΟΑΧ  η Γεωργία Καούκη (1997, ύψος  1.78, θέσεις 2-3),  μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στο Αρκάδι Ρεθύμνου του κόουτς Πλευράκη.

Η 18χρονη  Γεωργία Καούκη ξεκίνησε την καριέρα της  από το Ακρωτήρι Χανίων πριν το 2011 όταν και αποκτήθηκε από τον  ΟΑΧ μέχρι να πάει πέρυσι στο Ρέθυμνο όπου είχε αποφασιστική συμμετοχή στην πορεία της γυναικείας ομάδας αλλά και σε αυτή των νεανίδων με την οποία πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο της Κοζάνης.


Μάλιστα ο νεοφώτιστοι  αποφασισμένοι να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο για να κρατήσουν την ομάδα στην Α2, καθώς βρίσκονται σε επαφές με δυο ακόμα αθλήτριες εκτός Χανίων, μιας φόργουορντ και μιας σέντερ και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Μια προσφορά:



MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.