"Βάζει μπρός" ο Κύδων την Δευτέρα 24 Αυγούστου.

 

Με πολύ όρεξη για μπάσκετ και επίγνωση των δυσκολιών σαν νεοφώτιστος, στο ανταγωνιστικό πρωταθλήματος της Γ εθνικής, ο Κύδων θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο, το απόγευμα της Δευτέρας (24/8), στο κλειστό Κλαδισσού. Σδρακας:" Χτίζεται η ομάδα που στόχο έχει την παραμονή".
Στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Κ.Σδράκα και των συνεργατών του, αναμένεται να δώσουν το παρόν όσοι αθλητές βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και ίσως και κάποια η κάποιες μεταγραφές.

Ο τεχνικός ηγέτης των "κυανόλευκων", στις δηλώσεις του στο kritikobasket.gr με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τόνισε:

Ξεκινάμε το χτίσιμο της ομάδας, με αργά και σταθερά βήματα.Σε μια δύσκολη κατάσταση που περνά όλος ο τόπος θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να "παντρέψουμε" τους έμπειρους με τους νεότερους παίκτες που διαθέτουμε από τα τμήματα υποδομής.

Στόχος μας είναι παραμονή στην κατηγορία και όσο πιο γρήγορα έρθει αυτό, τόσο το καλύτερο.
Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δυο τρία παιδιά από την Αθήνα και την Β.Ελλάδα, καλύτερους απ αυτούς που έχουμε στις θέσεις 2,3 και 4, ώστε η ομάδα να φανεί έτοιμη στην πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου".

Εμείς να προσθέσουμε ότι οι επαφές με τους παίκτες που θέλει ο Τρικαλινός προπονητής βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ίσως μέχρι την Τετάρτη να ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή.

Όσον αφορά το ρόστερ, την  ομάδα αποχαιρέτησαν οι Θεριάκης Κώστας και Κατσαμάνης Μιχάλης, ενώ υπό "επιτήρηση" βρίσκονται δυο ακόμα παίκτες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία και θα αποφασιστεί αργότερα να θα παραμείνουν η όχι.

Θα προωθηθούν παιδιά από τις Ακαδημίες με τον Μάνο Ξυλάκη, να επανέρχεται στο ρόστερ, ενώ ανέβηκε στην "ανδρική" και ο νεαρός Σκορδυλάκης.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.