Εθνική Νεανίδων (U18) | "Πέταξε" για Ρουμανία, με δυο Κρητικές.


Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων (U18) «πέταξε» σήμερα (28 Ιουλίου) για το Βουκουρέστι, που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ Κατηγορίας), εχοντας στην σύνθεσή της δυο Κρητικές αθλήτριες την Ευαγγελία Τζουγκράκη και την Μαρία Δανδουλάκη.. 

Στην πρωτεύουσα της Ρουμανία θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ Κατηγορίας) που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Ιουλίου.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Γιάννης Γερεουδάκης, επέλεξε στην 12άδα τις: 
Τατιάνη Τζιότζιου
Μαρία Κατσαμούρη
Σταυριανή Βιντζηλαίου
Μαρία Δανδουλάκη
Μαριλένα Γεροστεργίου
Βασιλική Παπαρδέλα
Κυριακή Δημητριάδου
Ευγενία Κολλάτου
Ευαγγελία Τζουγκράκη
Παρασκευή Ντάνου
Άννα-Μαρία Στεφάνου
Κωνσταντίνα Αρσένογλου.



«Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας.» τόνισε ο κ. Γερεουδάκης και συμπλήρωσε: «Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας παρά τις αντιξοότητες που μας έτυχαν. Σίγουρα ο πρώτο και βασικότερος μας στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.»

Η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων , Ευγενία Κολλάτου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε: 

« Ήρθε το τέλος της προετοιμασίας όπου δουλέψαμε σκληρά  αν και είχαμε αρκετές απουσίες και πολλά προβλήματα . Παρόλα αυτά όλες οι κοπέλες δώσαμε το 100%  του εαυτού μας.» και καταλήγοντας υπογράμμισε: «Πλέον ευελπιστούμε στην Ρουμανία να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Κάτι άλλωστε  που θεωρούμαι ότι μας αξίζει.»

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.