Μ.Δημητριάδης | Ευχαριστώ τον Ηρόδοτο και ολη την Αλικαρνασσό.


Με ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δυκτίωσης ο ικανότατος κόουτς Μανος Δημητριάδης, κλείνοντας εενα σημαντικό κεφάλαιο στην καριερα του  με τον Ηρόδοτο, ευχαριστεί ολη την Αλικαρνασσό, που τον αγκάλιασε τα τρια αυτα χρόνια, δηλώνοντας και επίσημα οτι δεν θα είναι μαζί  στην συνέχεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του επιτυχημένου προπονητή:

"Οφείλω απο εδω μέσα να πω ενα μεγάλο ευχαριστω σε όλη την Αλικαρνασσό που με αγκάλιασε σαν προπονητή της αντρικής ομάδας εδω και 3 χρονια.

Επειδη με ρωτάνε πολύ θέλω να πω οτι δεν θα ειμαι του χρόνου προπονητής σε αυτήν την ομάδα που καταφέραμε ολοι μαζί και την έμαθε όλη η νότια Ελλάδα.

Οι λόγοι ειναι γνωστοί και δεν πρόκειται να μιλήσω περαιτέρω....Ευχαριστω όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα μαζί τους αυτα τα τρία έτη που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα είχαμε πετύχει τους στόχους μας απέναντι σε δύσκολες συνθήκες.

Ευχαριστω τους συνεργάτες μου όλα αυτα τα χρονια και εύχομαι στην ομάδα του Ηροδότου να ξαναβρεί τον δρόμο της και να γευτεί και στο μέλλον ακομη μεγαλύτερες επιτυχίες απο αυτές που εμεις ολοι καταφέραμε σαν παρέα πρωτίστως".

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :
.


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.