Το Δειλινό συγχαίρει περήφανα, για το Παγκόσμιο.


Το Α.Ο. Δειλινό θέλει να εκφράσει την περηφάνια του για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων που διοργανώθηκε στην πόλη μας!
Άξιες συγχαρητηρίων είναι όλες οι ομάδες που πάλεψαν με σκοπό την επιτυχία αλλά αξίζει να αναφερθούμε στην πολυνίκη ομάδα του θεσμού την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ που κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο για 6η φορά! 

Άπειρα μπράβο στην Εθνική μας ομάδα που κατέλαβε την 4η θέση στο τουρνουά αποδυκνείοντας πως παρά τις αντιξοότητες λόγω τραυματισμών παρέμεινε στην ελίτ του κόσμου θέτοντας τις βάσεις για λαμπρό μέλλον! 

Συγχαρητήρια επίσης στον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην διοργανώτρια αρχή όπως και στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ και τον πρόεδρο της κ. Μαρκάκη Μπάμπη για απόλυτη συνέπεια στην διεξαγωγή των αγώνων που θα μείνει χαραγμένη σ'όλο τον κόσμο για πολύ καιρό! 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου που αγκάλιασε τις προσπάθειες των αθλητών γεμίζοντας αρκετές φορές το στάδιο κόσμημα της πόλης, τα Δύο Αοράκια παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν έθνος γεγονός που μας κρατάει ενωμένους...

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.