Απο Δευτέρα τα σπουδαία για Ηρόδοτο.


Οι άνθρωποι της ομάδας της Αλικαρνασσού, εξέτασαν  όλα τα νέα δεδομένα στην προχθεσινή συνάντηση τους και αρχικά σκέφτονται να δηλώσουν την ομάδα στην κατηγορία που αγωνίστηκε πέρυσι, αρκεί να τρέξουν κάποια σημαντικά πράγματα , όπως η εξεύρεση προπονητή και η κατάρτιση ενός αξιόλογου ρόστερ.
Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης





Η ομάδα  με τους ανθρώπους του είναι θετικοί  προς αυτή την κατεύθυνσ, καθώς έχει προχωρήσει τις διαδικασίες (κυρίως στον οικονομικό τομέα, αλλά και στην οργάνωση του τμήματος) με το βάρος να πέφτει τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι . 

Ωστόσο, χρειάζονται όλα να μπούνε μια σειρά,  αρχικά στην εξεύρεση προπονητή (το kritikobasket.gr, γνωρίζει ποιος προπονητης εχει προταθεί) και στην συνέχεια στο χτίσιμο του ρόστερ με το περυσινό κορμό, αλλά και νέα πρόσωπα, καθώς η η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση.

Το Σαββατοκύριακο "θα τρέξουν" όλα τα νέα δεδομένα κι εφ όσον (θα ήταν ευχής έργο), υλοποιηθούν οι προοπτικές όσον αφορά προπονητή και ρόστερ, τότε την Δευτέρα θα υπάρχουν νεώτερα και θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Από Δευτέρα τα σπουδαία στην Αλικαρνασσό λοιπόν σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του kritikobasket.gr, που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.