Απο τα "ασπρόμαυρα" , στα "κιτρινόμαυρα" ο Α.Σκλήβας.


Επένδυση με..παρόν και  μέλλον για τον Εργοτέλη, που μπήκε πολύ δυνατά, στο μεταγραφικό παζαρι, αποκτώντας τον διεθνή με την Νέων Ανδρών Ροδίτη, παίκτη του ΟΦΗ Αντώνη Σκλήβα, που παραμένει στο ίδιο νησί και την ίδια πόλη, αλλά..σε άλλη γειτονιά.Ποιος πάικτης αποχώρησε.
Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό Ηρακλείου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος ωστόσο αφήνει τον ΟΦΗ και το ΒΑΚ, και πλέον το νέο του «σπίτι» θα είναι ο Εργοτέλης και το «Λίντο».

Ο 19χρονος ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας σε 24 παιχνίδια  0,5 πόντους και 0,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων στην Β΄Εθνική, θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μακράκη, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, με σκοπό να αντεπεξέλθει στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. 

Πριν την πρώτη μεταγραφή, είχαμε και την πρώτη αποχώρηση του Βασίλη Σκαρλάτου, που και φέτος θα συνεχίσει στην Γ΄Εθνική, με τα χρώματα του Πήγασου.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.